Arama sonuçlarınız

1. Gezdolastv

Eski model Kawasaki Versys 650 alınır mı ?

O zaman en mantıklı seçenek v storm gibi
  2. Gezdolastv

V Storm dl650 xt 2016 model 37.000km 300kya v storm buldum. Sizce alınır mı? V storm piyasası nedir
  3. Gezdolastv

Bir tane daha ilan buldum, 245.000tl 2013 model 35k kmde. Sizce alınır mı
  4. Gezdolastv

Birde bu motora xmax 400den geçeceğim, vitesli deneyimim çok az. Vitesleri biraz sertmiş, sorun olur mu sizce ?
  5. Gezdolastv

Hocam dominar düşündüm ama çift silindir tercihim o yüzden eski model birşey bakıyorum. Dediğiniz motorda güzelmiş aslında beygiri kawaya göre düşük. Birde kawanın parçası bulması bir tık daha kolay. En azından motor parçaları
  6. Gezdolastv

Satıcı herhangi bir yağ yağma olmadığını belirtiyor. 5000kmde düzenli bir şekilde değiştirmiş 8 senedirde kendisindeymiş motor. 8 senede 20k km yapmış. Toplamda 5 motoru varmış ve motoru pek kullanmadığı için satmak istiyormuş. Birde GS bir abiymiş o yüzden biraz güven verdi açıkçası ama tabi...
  7. Gezdolastv

Merhabalar, çok teknolojisi olmayan ve bloğu sağlam olan ve bütçeyide yormayacak motor arıyordum. Günlük 60 70km otoyolda yol yapıyorum haftasonuda bazen 400 500km yol yapıyorum o yüzden scooterdan ziyade biraz yüksek cc arıyorum. Bütçemde kısıtlı olduğu için Versys 650 araştırıyorum. Eski model...
  8. Gezdolastv

Bu motora bu kadar bakım masrafı değer mi ?

Hocam tamirci parasını çıkarsam bile o malzemleri almam gerek. Mesela debriyaj balatası almam gerek 6k çanı almam gerek 8k. Hava filtrelerini almam gerek 4k. Yan sanayi kullanmak istemiyorum sorun yaşamam adına. Malzemeye bu kadar para vermeye değer mi diye sormak istedim. Bu motora değer mi
  9. Gezdolastv

Bu motora bu kadar bakım masrafı değer mi ?

Merhabalar, geçen sene ekim ayında xmax 400 2018 model motor aldım 42.500kmde ve şuan 53.000km civarında. En son ağır bakımı aldığımda yapmıştım. Şimdi bakım mı yaptırsam satsam mı bilemedim. O yüzden fikirlerinizi sormak istiyorum ? Sizce bu kadar masrafa girsem mi yoksa satsam mı ? Bir aya...
  10. Gezdolastv

Motorsiklet anahtarın devresi çalışmıyor

Dediklerinizin hepsini yaptım ama yinede çalışmadı
  11. Gezdolastv

Motorsiklet anahtarın devresi çalışmıyor

Merhabalar, xmax 400 2018 model motorum var. Anahtarı cebimde unuttuğum için çamaşır makinesi yıkanmış. İlk çıkardığımda kırmızı ışık yanıyordu ve motor çalışıyordu bende bir anlık saflıkla bir şey olmaz diye düşündüm. Sabah kumanda tamamen gitmişti. Pili değiştirmeme rağmen ışık yanmıyor ve...
  12. Gezdolastv

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

Anladım hocam teşekkür ederim bilgiler için
  13. Gezdolastv

2023 Suzuki V-Strom DL650 (Fotoğraf Galerisi)

Hocam toprak yol performansı nasıl bu motorun ? Toprak yolda çukurlara falan girince bir ne oluyoruz diye sallıyor mu motor ?
  14. Gezdolastv

250-350 bin bütçeye motosiklet önerisi

Tiger 800 serisi gerçekten iyi mi? XRc güzel motora benziyor ama parça sorunu olur mu ki? Ustasını bulmak kolay mı?
  15. Gezdolastv

Yağmurluk tavsiyesi

Onlara baktım ama yorumlarda çok dayanıksız hemen yırtılıyor demişler. Yıllardır decalthonun montunu ayakkabısını kullanıyorum sağlam marka ama işte yağmurluklarını bilemediğim için merak ettim
  16. Gezdolastv

Yağmurluk tavsiyesi

Decathlon yağmurları kulanan var mı ? Aşağıda 3 farklı yağmurluk var decathlonun, hangisini önerirsiniz https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-su-gecirmez-yelkenli-ust-pantolonu-lacivert-sailing-100/_/R-p-173099?mc=8676253&c=MAV%C4%B0...
  17. Gezdolastv

Kışın kask buğu sorunu

Kullandığınız yağmur kaydırıcı hangi markada ? Motorsiklet camı içinde kullanıyor musunuz ?
  18. Gezdolastv

HJC V10 vs Scorpion EXO HX1

Çok teşekkür ederim bilgiler için. Bende scoote kullandığım için acaba bu kask scooterla gider mi diye arada kalmıştım ama cevaplarınız sayesinde ister scooter ister başka bir motorla bir sıkıntı olmadan kullanılıyor olduğunu öğrendim. Son olarak bu kas uzun yolda kullanılır mı mesela 500 600 km...
  19. Gezdolastv

HJC V10 vs Scorpion EXO HX1

HJC V10 kask nasıldır acaba bende normalde F71 veya i71 alacaktım ama kendi bedenimi takmama rağmen hafif anlımı sıkıyordu. Sanırım kaskın yapısı ile kafa yapıp uyuşmadı. O yüzden mağazdaki adam v10 denememi istedi ve bu kask tam oldu bana. Scooter kullanıyorum bu kask sizce nasıldırı ? +ları...
  20. Gezdolastv

10-12 arası kask önerisi

Muhtemelen bende Motorumadan HJC İ71 Iorix MC3HSF modeli alacak gibiyim hem 8 taksit olmasıda bütük bir avantaj benim için. Bu kaska uyumlu önerdiğiniz interkom varmıdır ? Kurulumu kolay, bütçem 4 hadi max 5k 1766131901 Bu arada HJC F71 mi daha mantıklı yoksa HJC İ71 mi? Aralarında çok bir fark...