GB79 kullanıcısının son içeriği

1. GB79

Arka Çanta Demiri

Tamamen cahilliğimden soruyorum, farklı marka çantalar, farklı marka taşıma demirleriyle uyumlu mudur? Örneğin Shad'ın çanta tablası Givi'nin demirine kesinlikle uyar mı yoksa kendi demirini mi kullanmak lazım?
  2. GB79

İLK ZAM

Suzuki açılışı yapmış beyler bayanlar, daha bunlar 2016 model. http://motosiklet.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx
  3. GB79

Satılık Suzuki GW250 Inazuma

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-cok-temiz-inazuma-330215452/detay
  4. GB79

WD-40'la Zincir Yağlanır mı?

Sizce yararı veya zararı var mıdır?
  5. GB79

Suzuki Inazuma mı KTM Duke 200 mü?

Arkadaşlar, bu iki motordan birini almayı düşünüyorum ancak karar veremiyorum. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Artı ve eksileriyle değerlendirebilirseniz çok memnun olurum.
  6. GB79

Action Cam Montaj

Sony Action Cam aldım, kamerayı kaskın yanına takmak istiyorum. Ancak kutunun içinden çıkan biri eğimli, biri düz yapışkanlı tokalar, kaskın yanına tam oturmuyor. Kaskın yanı ne tam düz, ne de kaskın üstü kadar eğimli. Benim kask da mı sorun var acaba, deneyimi olan var mı? Kamerayı tepeye...
  7. GB79

Düştüm. Çıkarılacak Sonuç?

Öncelikle çok düşük hızda düştüm, herhangi bir şeyim yok. Daha önce de düşmüştüm ama bu sefer hiç beklemediğim bir şekilde olduğundan buraya yazma gereği duydum. Oysa ne kadar da rahat sürüyordum aylardır ve herhangi bir tehlikeyle de karşılaşmamıştım. Hatta "Yahu bu motor öyle abartıldığı kadar...
  8. GB79

Yağmur Damlaları

Bugün ilk defa yağmurda adam akıllı motora bindim ve vizöre yapışan damlalar beni kör etti. Çevreyolunda vizörü açarak kullanmak zorunda kaldım. Yağmur kaydırıcı sürmüştüm dün ama hiçbir faydası olmadı. Fikri olan var mı?
  9. GB79

Elin Gaza Takılması

Acemiyim daha 400 km oldu. Scooter kullanıyorum ve sonuç olarak ellerimden başka motoru tutma şansım yok. Acemilerin başına sık geldiği söylenen bir durumdan muzdaribim. Ani gaz açtığımda (tehlikeden kaçmak için) ve ön freni sıkarken elim gaza takılmaya başladı son birkaç gündür. Herhalde...
  10. GB79

Scooter'la yokuş aşağı viraj dönmek

İşe giderken her gün geçtiğim bir yokuş var. Yokuş yaklaşık 35 derece ve sola doğru viraj var. Frende inersem tekerlekleri kitleyip düşmekten korkuyorum. Zaten arka fren, böyle bir eğimde aracı yavaşlatmıyor. Frenlerden elimi çektiğimdeyse motor zincirlerinden boşanmış gibi hızlanıyor. Ayrıca...
  11. GB79

Yeni Lastik Alırken

Lastiği internetten aldık diyelim, bu lastikleri düzgün ve ekonomik bir işçilikle takabilecek neresi vardır bana yakın? :) İstediğim lastikler motolastik.com'da var ama kime taktırabilirim bilmiyorum. Janta ve lastiğe zarar vermeden düzgün bir şekilde taksın ki motora da bana da bir zarar...
  12. GB79

İstanbul Anadolu yakasında motor lastiği satış ve montaj yapan yer

Bildiğiniz nereleri var güvenilir?
  13. GB79

Vizör Temizliği

Arkadaşlar kaskınızın vizörünün temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
  14. GB79

Trafik Sigortası

Trafik sigortasının aslını yanımızda taşımak şart mıdır yoksa fotokopisi de iş görür mü? Polis çevirse nerede bunun aslı diye sorar mı?
  15. GB79

Motosikleti Orta Sehpaya Almak

Arkadaş ne zor bir iştir bu yahu. Tek başına bunu yapabilen kaç kişi var merak ediyorum. Motorum da çok ağır bir motor değil yani PCX 125.

Yeni mesajlar