garibantk03 kullanıcısının son içeriği

1. G

gaz kesince gelen titreşim, sürtme hissi

kulağa şasiye baktım sağlam zincir ayarı iyi dişli civataları sıkı saplamalar sıkı başka neyden olabilir acaba fikri olan var mı, başka bir rtrye bindim dün, kesinlikle anormal bendeki durum. kafayı yedirtecek.
  2. G

gaz kesince gelen titreşim, sürtme hissi

selamlar motor 1000 kmye yeni girdi bir kaç gün önce. gazı kapattığımda peglerde ayağımda hissettiğim ciddi bir titreşim, sürtme hissi oluyor. fren yaparken veya debriyaj çekili iken yok, sadece motor freni başlayınca hissediyorum. daha önce bu sorun yoktu. zincir gerginliği normal, saplamalara...
  3. G

karburatör iğnesi hakkında

arkadaşlar bu iğneyi daha fazla yakıt olacak konuma getirmemiz neyi değiştirir tam olarak. çünkü bunu yaptıktan sonra tekrar hava ayarı gerekiyor ve aynı oranda bu sefer vidadan havayı tekrar artırıyoruz. nötr olmuyor mu?
  4. G

3 ustaya gittim sorunu bulamadık fikri olan?

selam arkadaşlar. motor "giderken" tekliyor, gaz yemiyor, siyah duman atıyor, egzoz patlatıyor, devirlenmiyor, boğuluyor kısaca. sadece çeyrek gazda gidiyor. durduk yere oldu. fakat boştayken gazı kökle, sorun yok. ayrıca hava filtresini sökünce de tüm sorun düzeliyor eski haline dönüyor...
  5. G

zabıtanın cezasını görebileceğimiz bir sistem var mı

bunların yazdığı cezayı görebiliyor muyuz elektronikten. internette güncel çok bilgi yok. veya ceza yiyip ödemeyen var mı belediyeye, kimi ödememiş bir şey çıkmamış kimi aracım bağlandı diyor. parka girdim bankın yanına çektim motoru, zabıta aracıyla özel güvenlik geldi plakamı çekti, otoparka...
  6. G

interkom ile sesli asistan kullanan var mı?

selamlar, google asistan, amazon alexa veya benzeri android bir uygulama ile interkomdan asistan kullanabilen var mı? ben denediğimde asistanın sesini duyabiliyorum kasktaki hoparlorlerden fakat asistan benim sesimi interkom mikrofonundan değil de telefonun dahili mikrofonundan alıyor sadece...
  7. G

motoru bırakırkenki güvenlik önlemlerim

mahalle çok güvenli değil. bina içine alıyordum ama bina eşiği yüksek ve yardımsız sokup çıkartılmıyordu, baydı beni de bu durum. dışarı koymaya başladım ben de. bağlayabileceğim evin önünde tek yer olan kalın bir doğalgaz borusu var ona bağladım çelik halatla arka tekerden 16 mm armor u bar...
  8. G

sadece son viteste gelen egzoz patırtısı

Merhaba. motor tk03. cg tip bir motor. 125cc. pz27 karburator mevcut. sadece son viteste 75-80 ve üzeri hızlarında egzozdan patırtılar geliyor hafif hafif. neyden kaynaklı olabilir. karburator hava ayarını kendim yaptım. sağ tarafa sıktım yakıtın en kısık en yüksek deviri verdiği şekilde ayarlı...

Yeni mesajlar