gaz kesince gelen titreşim, sürtme hissi

selamlar motor 1000 kmye yeni girdi bir kaç gün önce. gazı kapattığımda peglerde ayağımda hissettiğim ciddi bir titreşim, sürtme hissi oluyor. fren yaparken veya debriyaj çekili iken yok, sadece motor freni başlayınca hissediyorum. daha önce bu sorun yoktu. zincir gerginliği normal, saplamalara baktık ve sıktık. başka neyden kaynaklı olabilir. motosiklet tvs rtr 200 bu arada.

tvs raiderlarda da oluyor. Alt motor bloğu kulağı kaynaktan kopuyor. Kaynatınca geçiyor. Orta sehpaya alıp eğilip bir bakın. Sakaldan dolayı belki gözükmez sakalsızda bakabilirsiniz. Baktık diyorsanız bilemedim buradan zor bireyler demek.

kulağa şasiye baktım sağlam
zincir ayarı iyi
dişli civataları sıkı
saplamalar sıkı

başka neyden olabilir acaba fikri olan var mı, başka bir rtrye bindim dün, kesinlikle anormal bendeki durum. kafayı yedirtecek.

selamlar motor 1000 kmye yeni girdi bir kaç gün önce. gazı kapattığımda peglerde ayağımda hissettiğim ciddi bir titreşim, sürtme hissi oluyor. fren yaparken veya debriyaj çekili iken yok, sadece motor freni başlayınca hissediyorum. daha önce bu sorun yoktu. zincir gerginliği normal, saplamalara baktık ve sıktık. başka neyden kaynaklı olabilir. motosiklet tvs rtr 200 bu arada.
hocam benim pcxte 300kmde motor freninde benimde titriyor. Gaz vermeyince titreme oluyor fakat böyle 3-4 saniye sonra geçiyor. Ortalama 20-30 kmlerde oluyor daha sonrasında 0 titreme. Anormal bir durum mu normal bir durum mu anlamadım. Ayrıca belli bi hızda gidince yeteri kadar gaz vermezsem benzini almıyor. Eskiden bunları problem sanardım çünkü diğer scooterda'da aynı problemler vardı fakat ikinci el almıştım. Pcx ise sıfır. 1000km de sorucam bayiye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar