G-han kullanıcısının son içeriği

1. G-han

Çıldırmak işten değil!!!!

yaklaşık 1 hafta önce 5-6 aydır kullanamadığım motorumu (asya 150 t1) ustaya bıraktım usta bugün aradı gelıp motorunuzu alabilirsiniz dedi. Bizde biladerle beraber güle oynaya motorun başına gittik laf acıldı usta 1000lık motora bukadar ugrasmadım dedi neyse para verildi 330lira (gözüne dizine!)...
  2. G-han

elimdeki 150 t1 sıfırlamak için yardımınıza ihtiyacım var

lise yıllarımda bi hevesle bu döküntüyü almıştım kimseyı dınlemeden yaptık ettık ayaga kaldırdık bı sekılde şimdi yaklasık 1bucuk yıldır bınmedım ve motorunu kaportasını ve motorunu komple sıfırlıyıcam cogu abimiz kardeşimiz uğraşma boşver diycek ama az kahrımı cekmedı ilk motorum ilk göz agrım...
  3. G-han

1 gecede 3 kaza atlatmak sonuncuyu atlatamamak

bugün herzamanki gibi rutin akşam gezisine çıktım çıkmaz olaydım saat 10.45 civarlarında kafamı dinleyip biraz rahatamak için abbaya atladım sürdüm çavuşbaşı yoluna biraz ilerledikten sonra yol aydınlatmasının olmadığını (sokak lambası) ve yolun karanlık oldugundan ötürü gerri dönecektim aynaya...
  4. G-han

gesi bağlarında dolanıyordum yitirdim ruhsatımı aman aranıyorum..

belirttiğim gibi ruhsatımı kaybettim yazın sıcagında elim kolum baglandı nası cıkıcam bu işin içinden nekadara patlar şu gariba bi yardın :pr:
  5. G-han

cebimde ucu ucuna yetecek bir para ve içimde umutlar bir çanta ve anılar koyldum yola

arkadaşlar nakarat tam yapacagım ege akdeniz turunu anlatıyor cepte bir benzin parası motorum ve hayallerimle beraber ilk uzun yol tecrübemi yapacağım bütün sahil şeridini gezmeyi düşünüyorum :) dediğim gibi ilk kez uzun yol yapacagım yanıma neler almam gerekır ne gibi önlemler alayım en cok...
  6. G-han

değerli abilerim elinizde kullanmadığınız zincirleriniz varsa aksesuar yapsak?

geçen yabancı bi kanalda görmüstüm adam motosıklet zincirinden kolye bileklik yapmıs cok hosuma gitti. bugün motoru karbiratörünü ve bujısnı değiştirmeye gittiğimde ustaya sordum hocam ben onları direk çöpe atıyorum dedi eger olsaydı alcaktım temizleyip bişeler yapardım aslında güzel olmazmı...
  7. G-han

yahu bu amartisörü yumuşatma imkanımız yokmu yakında belim kırılacak

arkadaşlar motorum asya 150 t1 2 kişiyken gazet güzel fakat motora yanlız binerken tümsekler cukurlar vs hepsini belimde hissediyorum bunu bi ayarı yokmudur yardımcı olun yoksa yakında ortapiye gitmek zorunda kalcam. ben biraz zayıfım motorun üstünde rodeo yapıyorum resmen yardım lütfen :salut:
  8. G-han

bugün mukemmel bir gündü dedemin düldülü ızhyi denedim

henüz ehliyetimi yeni aldım motorum 150 t1 ama babamın memleket hasretiyle bu sabah cankırıya geldık daha önce ehliyetim olmadıgı için elimi süremediğim emektara ilk kez binme sansım oldu mükemmel bi duyguydu patır patır calısması mükemmel bişey istanbula geldıgımde resim ve videoları eklıycem...
  9. G-han

motosikletim gaz yemıyor yardım

uzun süredir tekrarlayam bi olay motor ilk calıstıgında süper bi süre sonra gaz kesiyo 40 ı geçmiyor sürmeye devam ettiğimde karbiratör tahliye borusu benzin akıtıyor 4-5 saat sonra düzeliyor ustaya götürüyorum abi benzin azsa yapıyodur bunlarda 10 liranın aşşasına düşmiyycen diye bi üslupla...
  10. G-han

benzın deposuna agac dalı kactı bişe olurmu ?

benzını kontrol etmek istemiştim elimden düştü yaklasık 10 cmlık bı dal bi problem olurmu karbırotöre kacarmı acep
  11. G-han

ruhsatı kaybettim

:pr::pr: bugün okuldan cıktıktan sonra arkadaslarla ormana gezmeye gittim motorun ruhsatı montun iç cebinde kalmıs aklıma geldı inşallah düşmez diye. arkadasta ince giyinmiş montu verdim gün gayet güzel gecıyodu dedim inşallah bişey olup morelim bozulmaz diye içimden geçirdim tam eve dönerken...
  12. G-han

ilk motorumu aldım önerileriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevınırım

daha önce cok az motor kullanmıslıgım var asya 150t1 aldım baslagı için uygunmu kıs geldı yagıslı havalardan ne yapmam gerekıyor ne gibi önlemler alayım teşekkürler.
  13. G-han

ızh planetta 3 alıyorum bol bol yardımınıza ihtiyacım var

motosikleti aldım sayılır az bi süreç kaldı aranızda ızhden anlıyan bana yardıcı olacak olan varmı motorun bi kac problemı varmıs mesela platin yedek parcayı nerden temın edebilirim istanbulda ustası bulunurmu yardımlarınız için şimdiden teşekküler::pala::
  14. G-han

selamlar

ben istanbuldan cihan

Yeni mesajlar