Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorum mh Drift 2015 model şubat 2016 çıkışlı. Sıfır aldım 6.000 kilometreye geldi. Her 1.000km yağ değişimleri ve preiyoduk bakımları yapıldı.
Problem şu. Bundan 1 ay önce kırmızıda beklerken stop etti. Marş bastı ama çalışmadı, vurdurduk olmadı, kick start nafile. benzini kontrol ettik tamam...
Kaskım mt blade sv raceline turuncu güneş vizörlü model. İçindeki güneş vizörü tam kapanıyor ama en ufak bir sallantıda biraz düşüyor tam içerde kalmıyor. içine baktım vizörü açmaya yarayan parçayı tutan perçin hafif gevşek sıkamıyoruz tabi. Ya araya bişe sıkıştırmak da istemiyorum. Bu gidişle...
Evet acı gerçek :pale: . Geçen fark ettim çok canım sıkıldı ya :pr: . Venom mafsallı dizliğim var, kasislerden falan geçerken taa üstlere kadar çizmiş. Şimdi çinden stomp grip mi getirteyim (...
temmuz ayında aldığım bisikletimi motora geçmek niyetiyle satıyorum. ilgilenenler arasın fiyat üzerinde anlaşırız. (mondial drift ile takas olur üzerine biraz daha koyarım)
www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-tertemiz-xrs040-full-sora-54-258321829/detay/
Evet. Direksiyon sınavından son anda kaldım. ulan o kadar sürdük tam bitiş çizgisine girerken yolun boşalmasını bekledim. tam ben yola girince bitane bmw yola fırlayıp gazı kökledi uzunları da yakmış. tam arkamdan silme geçti şerefsiz. tabi haliyle de bırakmışlar. şimdi ne yapmam gerek?
Güç bela yıllardır hayalini kurduğum ehliyetin direksiyon sınavına hemen hemen 10-11 gün kaldı. yazılı sınavı da başarıyla geçmemle heyecan doruğa çıktı. Abi meseleye gell. henüz 17yi yeni doldurduğum için kurs işine babamı falan sokmadım her şeyi ben hallettim. ancak geçen direksiyon ücretini...
1.000 Tl ye kadar Yol/Yarış Bisikleti Almak İstiyorum.
Btwin triban 3 Ve Salcano XRS 060 Modellerine baktım. İyi kötü yönleri nelerdir?
Boyum 1.75 Kilom 65.
Triban'nın jantı küçük bir de vitesleri bilinmedik marka vs. diyorlar ama siz ne dersiniz?
Evet Abiler paraya kıydım gittim pahalı olmasına rağmen bi yamaha aldım. Daha kullanmayı bilmiyorum ama öğreniriz zamala
Resimlerini Atayım Sizlere :queen:
Tamam Ya Ne Vuruyonuz Motor Mu Aldık Dedik :queen: :mrgreen:
Beyler cbr 125 r türkiye'ye gelmeyecek deniyor. yarın bayilei arayacağım. onlar da büyük ihtimalle gelmeyecek diyecekler :pr: . ben 1-2 ay sonra alacaktım :salut: . belki bi şans stoklarda bulurum diyorum ama sanmıyorum çok zor. şimdi ne yapalım yeni kasası mı çıkar yoksa Yamaha yzf 125 r mi...