DİZLİK DEPOYU ÇİZİYOR

Çorum İl Temsilcisi
Evet acı gerçek :pale: . Geçen fark ettim çok canım sıkıldı ya :pr: . Venom mafsallı dizliğim var, kasislerden falan geçerken taa üstlere kadar çizmiş. Şimdi çinden stomp grip mi getirteyim ( http://tr.aliexpress.com/item/Fit-F...-Protector/1459903997.html?detailNewVersion=1 bu nasıl olur mu? ) , Yoksa dizliğe cam vantuzu, ya da başka şeyler mi yapıştırayım (ne kadar sağlam olur bilemem ). Sizde durumlar nedir nasıl çözümler buluyorsunuz?

Bende uzun zaman dizliği kullandıktan sonra farketmiştim deponun kenarları çizile çizile baya aşınmıştı drifte özgü birşeymi her motorda oluyormu bilmiyorumda şuan apacheye kıyamıyorum çizilmesin diye dizliği takmıyorum:)

Çorum İl Temsilcisi
Bende uzun zaman dizliği kullandıktan sonra farketmiştim deponun kenarları çizile çizile baya aşınmıştı drifte özgü birşeymi her motorda oluyormu bilmiyorumda şuan apacheye kıyamıyorum çizilmesin diye dizliği takmıyorum:)

Abi iyi güzel de ekipmansız da binmiyorum motora ya almışım zaten dizliğimi . Bi çözüm üreteceğiz artık

Görselliği bozar ama depo kiliflari var %100 sonuç alınabilecek şekilde.Hem kask koyuncada cizmez,kask kayip düşmez ufak yan yatmalarda çizilmez bi bak istersen ve şeffaf cep yaptirarak telefonu da koyabilirsin çalınca görmek acisindan veya navigasyon vs..

Son düzenleme:
Benim çözümüm keçe+güçlü bir yapıştırıcı

m66X90.png

Bauhaus, Koçtaş, Tekzen gibi yapı marketlerden resimdeki gibi mobilya ayaklarına yapıştırılan keçelerden alıp dizliğin depoya değen kısımlarına yapıştırın. Bu tip mobilya keçeleri zaten kendiliğinden yapışkanlıdır. Fiyatı da 5-10 TL bir şey. 6'lı, 12'li falan çeşit çeşit bulursunuz.

mobilya-ayaklar%C4%B1na-ke%C3%A7e-600x337.jpg

dışa giyilen dizlik hiçbir işe yaramaz diye birşey yok. Dizliğin amacı ilk sert darbeyi karşılamaktır. Yerde sürüklenme halinde zaten lastiklerinin kopacağı belli birşey. Pantolon altına giyilen dizliğinde orda durmayacağını da garanti ederim. Sürüklenme halinde pantolonun diz destekleri görevini yapacak. Pantolon altına giyilen dizlik ekstra rahatsızlıktan başka pek birşey katmayacak..

Kesinlikle dogru , disa giyilen dizligin hicbir ise yaramadigini biliyorum bi en ufak seyde kayabiliyor dizden, biraz genis bi pantolonunuzun icine giyerseniz hem cizmez hemde guvenlik acisindan iyi olur

Bir de böyle bir şehir efsanesi var ortalıkta... Fakat bugüne kadar kimseden de duymadım, "kaza yaptım, üzerimde dizimde mafsallı dizlik vardı, düşünce kaydı, şu oldu bu oldu" diye. Ama böyle bir laf dolaşır nedense...

Hiçbir işe yaramadığını nereden biliyorsunuz? Siz kullandınız, başınıza bir kaza geldi de oradan mı biliyorsunuz yoksa duyduğunuz bir şey mi?

Yıllardır mafsallı dizlik kullanırım ve bu dizliği irili ufaklı birçok kazada test etme durumunda da kaldım ve her seferinde dizlik görevini tam olarak yaptı. Geçirdiğim her kazadan sonra da "iyi ki bu dizlik varmış" dedim.

Cırtlarını sağlam şekilde yapıştırırsanız hiçbir şey olmaz. Pantolon korumasına göre diz kapağının etrafını çok daha iyi kapatır ve çok daha iyi bir koruma sağlar.

Kevlar kot pantolonun bile üzerindeki kendi diz korumalarını çıkardım, üzerine mafsallı dizliğimi takıp öyle biniyorum motora.

ben bir kaç kazazede'den dizliğin döndüğünü bizzat duymuştum hatta bir tanesinde hatırladığım kadarı ile dizlik zandona marka idi bilgine...

Motosikleti
BWS 100
Ona bunun onu kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

Çorum İl Temsilcisi
ne yapacaksın motoru mezarı mı götüreceksin?

Hee mezara götürcem. Akşam yatağa atıp yiyişiyoruz hatta ama çizikler midemi bulandırıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

uygun fiyatlı depo pedleri var.. ben 25 TL ye aldım oldukça güzel ve fonksiyonel, tavsiye ederim..

işte şu ürün 25 TL... çinle uğraşma, al bir an önce tak..

http://www.feyizoglu.com/Yan-Depo-Pedi_48908.html#0

Evet abi bundan bir motosiklette görmüştüm. Ama dediğim gibi en ufak bi kasiste falan taa yukarı kadar çizilmiş. stomp grip 30 küsür tlye falan geliyor. yapacağız artık bişeler.

Yorumlarınız için teşekkürler :)

Çorum İl Temsilcisi
Konu hortlamış Geçen virajda kuma kaptırdım. Dizlik vardı allahtan. İlk aklıma gelen döndü mü acaba oldu baktığımda dönme falan yoktu ama dizliği bi görün önü çizik-erimiş falan :) . Hala bi çözüm bulamadım arap sabunuyla ovalayınca siyahlıklar geçiyor ama stomp grip şart

selam dostum,dediğin gibi benimde senin gibi sorunum vardı,ben dizliklerin depoya değecek kısımlarına 1 tl büyüklüğünde şamrel (iç lastik) yapıştırdım şimdi böyle bir sorunum kalmadı,japonla yapıştır unutma,selamlar...

Çorum İl Temsilcisi
selam dostum,dediğin gibi benimde senin gibi sorunum vardı,ben dizliklerin depoya değecek kısımlarına 1 tl büyüklüğünde şamrel (iç lastik) yapıştırdım şimdi böyle bir sorunum kalmadı,japonla yapıştır unutma,selamlar...

Sağolun hocam. En mantıklı seçenek bu gibi gözüküyor. aynı problemi olan arkadaşlar deneyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar