Kesinlikle dogru , disa giyilen dizligin hicbir ise yaramadigini biliyorum bi en ufak seyde kayabiliyor dizden, biraz genis bi pantolonunuzun icine giyerseniz hem cizmez hemde guvenlik acisindan iyi olur
Bir de böyle bir şehir efsanesi var ortalıkta... Fakat bugüne kadar kimseden de duymadım, "kaza yaptım, üzerimde dizimde mafsallı dizlik vardı, düşünce kaydı, şu oldu bu oldu" diye. Ama böyle bir laf dolaşır nedense...
Hiçbir işe yaramadığını nereden biliyorsunuz? Siz kullandınız, başınıza bir kaza geldi de oradan mı biliyorsunuz yoksa duyduğunuz bir şey mi?
Yıllardır mafsallı dizlik kullanırım ve bu dizliği irili ufaklı birçok kazada test etme durumunda da kaldım ve her seferinde dizlik görevini tam olarak yaptı. Geçirdiğim her kazadan sonra da "iyi ki bu dizlik varmış" dedim.
Cırtlarını sağlam şekilde yapıştırırsanız hiçbir şey olmaz. Pantolon korumasına göre diz kapağının etrafını çok daha iyi kapatır ve çok daha iyi bir koruma sağlar.
Kevlar kot pantolonun bile üzerindeki kendi diz korumalarını çıkardım, üzerine mafsallı dizliğimi takıp öyle biniyorum motora.