Maalesef sürücü kurslarının durumu bu şekilde. Geçen sene ehliyeti alırken ilk sınavda çaktım. Kurs sahibi bizzat "biz senin bu kadar bilmediğini bilseydik zaten kursa almazdık" dedi, "bizim [motosiklet kullanmayı] bilmeyene [motosiklet kullanmayı] öğretmek gibi bir zorunluluğumuz yok" dedi. Haftayaki tekrar sınavına girmek istersem gidip özelden ayrıca ders almamı da tavsiye etti. Gittim kendim özel hoca buldum, 2 gün çalıştık. Geçtim.
Velhasıl, sürücü kursları kendilerini sadece evrak takip merkezi olarak görüyorlar.
İşin kötüsü, herkes bunu biliyor; sınav yapan yetkililer de biliyor! İlk sınavda çaktığımda, yetkili "senin motorun yok muydu?" dedi. Ben de "Ehliyeti aldıktan sonra motosiklet almayı düşünüyordum" dedim... Sürücü kursunu "bu kursiyeri yeterince eğitememişsiniz" diye eleştirmek yerine, kursiyere "madem sürmesini daha önce kendi başına öğrenmedin de ne demeye kursa kaydolup da ehliyet almaya geldin" demeye getiriyorlar, açıkçası!
Özetle, maalesef Türkiye'de motosiklet kurslarda öğrenilmiyor (hepsini bir kefeye koymayalım diyen arkadaşlara şunu söyleyeyim, onlar istisna olsalar gerek; geneli böyle anlaşılan).
Sınavı da, daha önce vitesli deneyimin falan yoksa, pratik yapmadan geçemeyebilirsin. Hele o demir kalastan geçmenin korkusunu üstümden atasıya 2 gün geçti.
Hoca bul, ders al. Sınava rahat gir çık.
Ayrıca, motosikleti sadece ehliyet alacak kadar sürmeyi bilmenin de yeterli olmayacağını bir kenara not et. Sınavda sonuçta bir iki slalom yaptırıp, 8 çizdiriyorlar ve demir kalastan geçirip, 100-150 m.'lik trafiğe çıkarıyorlar; o kadar.
Forumlarda sürüş tekniğiyle ilgili daha pek çok konu başlığı var. Ehliyetini aldıktan sonra bunlara da bakmanı tavsiye ederim.
Yeni bir kursa yazılacaklara da , yukarıda bir arkadaşın da değindiği gibi, kursu iyi araştırmalarını tavsiye ederim.
Ofisin pırıltısına, ışıltısına falan takılmayın. Açıkça sorun motosikletlerin durumunu. Motosiklet üzerinde en az kaç saat ders vereceklerini "netleştirin". Hatta, derslerini gidin izleyin.
Öyle karar verin.