FurcHT kullanıcısının son içeriği

1. F

Yamaha XMAX IRON MAX 250 (2019 - 11.000km)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2019-yamaha-xmax-iron-max-250-tertemiz-kazasiz-906279827/detay/ 2019 Yamaha XMAX IRON MAX 250 (11.000km) Motorun kazası, hasarı yoktur. Plaka ilanda açıktır, tramer sorgusu yapabilirsiniz. 1000-5000 ve 10.000 bakımları yetkili serviste...
  2. F

Scooter için Kask Önerisi

Dostlar herkese selam, xmax 250 kullanıcısıyım ve yeni bir kask almak istiyorum, scooter kullanıcısı için bana hangi marka model kaskları tavsiye edebilirsiniz? AGV K5 kullanmaktayım, bütçe 2000₺ ye kadar.
  3. F

2018 XMax Diz Örtüsü Tavsiyesi

Merhaba, 2018 XMax im için diz örtüsü arayışındayım, tavsiyelerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
  4. F

Scooterdan Sonra Vitesli Motor'a Geçiş

Arkadaşlar herkese selamlar, yaklaşık 2 aydır X-Max 125 kullanıyorum ama eğitimlerde kullandığım vitesli motor zevkini çok arıyorum açıkcası. YBR-125, Inazuma 250 ve Pulsar NS150 kullanma fırsatım oldu eğitimlerde. Aklımda CB250R var fakat motor konusunda çok yeni ve tecrübesiz olduğum için siz...
  5. F

6. Sınıf HGS Kartı

Arkadaşlar herkese selamlar, Forumda bir çok konu var hepsini okudum fakat en güncelini gene sizden alayım istedim, HGS kartını tutturabileceğim bir yer yok, arkadaşların çoğu plakadan okuyor demiş, fakat bir köprü sorunsalı var. İş dolayısı ile hergün 15 Temmuz u kullanmam gerekecek...
  6. F

Direksiyon Sınavı

Herkese merhaba, Mevcut B ehliyetim var ve A2 motor ehliyeti için 1 ay önce bir kursa yazıldım. Sadece direksiyon sınavına gireceğimi, sınav tarihi belli oluncada eğitim tarihinin belirleneceğini söylediler fakat 1 aydır bir haber gelmedi, bugün ben aradığımda 13-14 Eylül e sınav konulduğunu...

Yeni mesajlar