Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kesinlikle-sorunsuz-emalsiz-akari-kokari-olmayan-breton-acil-85554669/detay/
Arkadaşlar ilanda ne olduğunu belirttim yaz geliyor işler dolayısıyla paraya ihtiyacım var almak isteyenler ulaşsın yardımcı olurum her konuda.
Sevgili abilerim bu yapılanlar uygun değil çok iyi biliyorum, ben motorumu ilk aldığımda gidip yakışsın diye bir çiftte nikelajlı ayna almıştım ve haftasında kask motoru alana kadar bu forumda ciddi takipteydim çünkü sonra motorum olunca çevremdeki motorcu arkadaşlarla takılmak istedim ve bir...
Sevgili arkadaşlar önce herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim. bugün sahurda işten çıktığımda saat 05,00 civarıydı otogar kavşağında iki abimin cup model motoru ittirdiğini gördüm benzinlerinin bitmiş olduğunu düşünerek hayırdır abicim diye sordum lastik patladı kardeş dedi. daha bosnaya...
Merhaba arkadaşlar benim ramazandan sonra ufak bi gezi planım var konyadan çıp bi muğlayı dolaşıp antalyaya uğrayıp dönmeyi düşünüyorum sizce bu breton 125le mümkün millet burda scooterla antalya yapıp geliyo benim neyim eksik süşüncesindeyim :) yola çıkmak için ne yapmalıyım acaba bana ne kadar...