- Konu Yazar
Sevgili abilerim bu yapılanlar uygun değil çok iyi biliyorum, ben motorumu ilk aldığımda gidip yakışsın diye bir çiftte nikelajlı ayna almıştım ve haftasında kask motoru alana kadar bu forumda ciddi takipteydim çünkü sonra motorum olunca çevremdeki motorcu arkadaşlarla takılmak istedim ve bir kaç ay sonra motorum aynaları çıktı direksiyonu küçüldü ön yayı basıldı farı karardı sağa soluna acayip yazılar yazıldı eegzosu açıldı hatta en yüksek ses bende olsun diye hiç susturucusu olmayan araba egzosu taktırdım 125cc ken 150cc oldu karbüratörü 200cclik bir motora aitti plakasını çıkarmıştım halbuki ilk aldığmda muaynesini sigortası özenle yapmıştım, evet ehliyetim yok, ilk aldığım aylar bakkala bile kasksız gitmezdim sonlarda ise yağmurda falan kask umurumda değildi, ve sonra arkadaşlarımın gazına gelip yarışmaya gittim yarış motor çok güçlüydü yeniliceğim belliydi ancak hırslanmıştım en hızlı ben iken çok güçlü bir rakip çıkmıştı karşıma sakin bir anayolda yarıştım ve yenildim dönüşde 3 motor sakince geliyorduk emniyet şeritindeydim karşıdan bi araba geldi öndeki arkadaşımın önüne kırdı kaçtı bir sonrakini ıyırdı kendince bizimle oynuyodu sonra gülecem derken beni görmedi birden frene batı kafa kafaya çarpışacakken soğukkanlılık yapıp sola kaçtım ve sağ taradımdan vurdu ayağıma çarpmıştı ben zaten düştüm yaranın sıcaklığıyla bşi hissetmedim ayağa kalktım ama o an aklıma geldi ve geri yere uzandım çarpan adam kaçırdu arkadaşlarım biden bire h...ss..rr benzeri küfürler ediyorlardı kafamı kaldırm ayakkabım patlamıştı bütün ayağım kan içindedi kan asfaltı bile kaplamış çorobımı çıkarttımayağmda deri namına bir şey yoktu liflerim damarlarım her şey ortadaydı hemen arkadaşlarımdan biri abisni aradı hastaneye gittim 2 ameliyat geçirtim şükür kırığım yok olayın üstünden 3 hafta geçti ben hala yürüyemiyorum ancak iyiym 1 haftaya ayağa kalkıcam motorumda ciddi birşey yok cüzzi bir miktara hal olacak ama ben kaç haftadır okuluma gidemedim ehliyetim yok diye ne kadar haklı olsamda o çarpan şeredsizide şikayet edemedim, pişmanım bu arkadaş çevresi ile de samimi olduğu sürece motora binmeyi düşünmüyorum hepiniz bizi düşünüyorsunuz gecenin bir vakti açık egzosumla mahallede gezerken alarmı öten arabalar hoşuma giderdi ama o ses yüzünden çocuğu uyanan bir annenin bana edeceği bedduyı hesap etmemişim :S
motorumu aldıktan 2 ay sonra bu hale getirmiştim
6 ay sonra ise böyleydi Güncel fotorağları çekmedim ama kazan 2 ay önce sinyallerini bile sökmüştüm
motorumu aldıktan 2 ay sonra bu hale getirmiştim
6 ay sonra ise böyleydi Güncel fotorağları çekmedim ama kazan 2 ay önce sinyallerini bile sökmüştüm