Siz haklısınız motosiklet.net ailesi

Frx

Sevgili abilerim bu yapılanlar uygun değil çok iyi biliyorum, ben motorumu ilk aldığımda gidip yakışsın diye bir çiftte nikelajlı ayna almıştım ve haftasında kask motoru alana kadar bu forumda ciddi takipteydim çünkü sonra motorum olunca çevremdeki motorcu arkadaşlarla takılmak istedim ve bir kaç ay sonra motorum aynaları çıktı direksiyonu küçüldü ön yayı basıldı farı karardı sağa soluna acayip yazılar yazıldı eegzosu açıldı hatta en yüksek ses bende olsun diye hiç susturucusu olmayan araba egzosu taktırdım 125cc ken 150cc oldu karbüratörü 200cclik bir motora aitti plakasını çıkarmıştım halbuki ilk aldığmda muaynesini sigortası özenle yapmıştım, evet ehliyetim yok, ilk aldığım aylar bakkala bile kasksız gitmezdim sonlarda ise yağmurda falan kask umurumda değildi, ve sonra arkadaşlarımın gazına gelip yarışmaya gittim yarış motor çok güçlüydü yeniliceğim belliydi ancak hırslanmıştım en hızlı ben iken çok güçlü bir rakip çıkmıştı karşıma sakin bir anayolda yarıştım ve yenildim dönüşde 3 motor sakince geliyorduk emniyet şeritindeydim karşıdan bi araba geldi öndeki arkadaşımın önüne kırdı kaçtı bir sonrakini ıyırdı kendince bizimle oynuyodu sonra gülecem derken beni görmedi birden frene batı kafa kafaya çarpışacakken soğukkanlılık yapıp sola kaçtım ve sağ taradımdan vurdu ayağıma çarpmıştı ben zaten düştüm yaranın sıcaklığıyla bşi hissetmedim ayağa kalktım ama o an aklıma geldi ve geri yere uzandım çarpan adam kaçırdu arkadaşlarım biden bire h...ss..rr benzeri küfürler ediyorlardı kafamı kaldırm ayakkabım patlamıştı bütün ayağım kan içindedi kan asfaltı bile kaplamış çorobımı çıkarttımayağmda deri namına bir şey yoktu liflerim damarlarım her şey ortadaydı hemen arkadaşlarımdan biri abisni aradı hastaneye gittim 2 ameliyat geçirtim şükür kırığım yok olayın üstünden 3 hafta geçti ben hala yürüyemiyorum ancak iyiym 1 haftaya ayağa kalkıcam motorumda ciddi birşey yok cüzzi bir miktara hal olacak ama ben kaç haftadır okuluma gidemedim ehliyetim yok diye ne kadar haklı olsamda o çarpan şeredsizide şikayet edemedim, pişmanım bu arkadaş çevresi ile de samimi olduğu sürece motora binmeyi düşünmüyorum hepiniz bizi düşünüyorsunuz gecenin bir vakti açık egzosumla mahallede gezerken alarmı öten arabalar hoşuma giderdi ama o ses yüzünden çocuğu uyanan bir annenin bana edeceği bedduyı hesap etmemişim :S

motorumu aldıktan 2 ay sonra bu hale getirmiştim
268082_2151104413218_1114613377_32508474_1107800_n.jpg

263477_2151104853229_1114613377_32508476_3141187_n.jpg

6 ay sonra ise böyleydi Güncel fotorağları çekmedim ama kazan 2 ay önce sinyallerini bile sökmüştüm
296009_2435358119383_1114613377_32821411_2003870376_n.jpg

318297_2562005605491_1114613377_32906734_2127548494_n.jpg

valla geçmiş olsun içim ürperdi sana bu tecrübe çok pahalıya patlamış ama sonuçta dersini almışsın hatanın farkına varmışsın dilerim bundan sonra şuanki fikirlerinle hareket edersin bize kaza haberlerinle değilde gezi fotoraflarınla yazarsın :)

ülpertici üzücü hatalarının farkına varman hususunda bağzı öğretileri olmuş bu kazanın bir musibet bin nasihattan iyidir derler. çok geçmiş olsun ALLAH tekrarını yaşatmasın...

ülpertici üzücü hatalarının farkına varman hususunda bağzı öğretileri olmuş bu kazanın bir musibet bin nasihattan iyidir derler. çok geçmiş olsun ALLAH tekrarını yaşatmasın...
:cat::cat: aynen katılıyorum. İnşallah tekrar böyle bir olayla karşılaşmazsın. Herkezin 2. şansı olmayabiliyor. Kaza olayına üzüldüm fakat doğru yolu bulmana ve hatalarından ders çıkarmış olmana çok sevindim. Geçmiş olsun

geçmiş olsun, üzüldüm durumuna. ama ders almış olmanda çok güzel, adına sevindim. her zaman pür dikkat ve max. güvenlik. başkalarının ne düşündüğünü umursama, nereye gidersen git tüm güvenlik ekipmanlarını giy. çünkü hayatta kalmak ve doya doya yaşamak için tek şansımız var. onunda ömrünü kısaltmayalım. tekrar geçmiş olsun

Mersin İl Temsilcisi
Bir müsibet bin nasihata bedelmiş...

ucuz tecrübelerle öğrenmen senin için gerçekten iyi olmuş.
Allah tekrarından ve beterinden saklasın.
açıksözlülüğün için de; senden sonra okuyacaklar için güzel bir davranış bu :)

sağlığına bir an önce kavuşman için duzalrımı eksik etmeyeceğim sevgili kardeşim :)

aramıza çabuk dönmen dileklerimle...

çok büyük geçmiş olsun kardeş Allah daha beterinden korusun acil şifalar versin en kısa zamanda ayağa kalkman dileğiyle

Umarım senin yaşadıkların birilerine ders olur. Ucuz atlatmışsın, geçmiş olsun. :(

yaptıklarınızın bütün hepsini kendinize yapıyosunuz (senin nazarında senin gibiler için konuşuyorum) hiç umrumda değil...ama o egzos ve müzik sesiyle gecenin köründe evin önünden geçmeniz yok mu işte o zaman kulaklarınızı çok çınlatıyorum...

üzüldüm bunları keşke daha önce yapsaydın gitmeseydin ne bileyim her mesajlarımızda yapmayın etmeyin diyoruz neyse daha ciddi birşey olmaması sevindirici fakat üzüldüm yinede motordan soğuma hobi olarak tekrar bin fakat usulünce bin trafik kurallarına riayet ederek bin takılma o bahsettiğin kişilerle yoksa yine eski haline dönersin Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun...

Annenden helal süt emmişsin :wiinkk: Artık bu kelimeden ne çıkartıyorsan kardır.

çok büyük geçmiş olsun :(
çok üzüldüm :(
bi atasözü vardır senin anlattıklarını okuyunca o geldi aklıma ''BİR MÜSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR''
keşke müsibeti yaşamadan evvel daha dikkatli olsaydın.
KAYA28'in de dediği gibi ''ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR'' :(
bundan sonra kazasız belasız EMNİYETLİ sürüşlerin olsun inşallah...

Geçmiş olsun.Bu olaydan ders çıkarmanız çok önemliydi ve siz aklı başında insan gibi bu olaydan dersinizi çıkarmışsınız.

Ayrıca o motosikletli çevrenizden uzak durun.Motosikletiniz ne olursa olsun gerçek motosikletçilerle takılın.

Artık bundan sonra kazasız belasız sürüşler dilerim.

Çok geçmiş olsun. Başından geçenleri üzülerek okudum.
Fakat sonuç sevindirici. Hem senin geçirmiş olduğun kazada işi ucüza atlatmış olman, hemde çıkık egzosla alarmı öten araba sahiplerinin anana ettiği küfüfleri, bebeleri ürken annelerin ettikleri bedduaların sonucu aklını başına toplamışsın. Ama unutma ki yaptığın hatalar ve yanlışlarla seni büyütüp yetiştiren aileni karalamak gibi bir hakkın yok. Onlara Allahın huzurunda haksızlık ediyorsun. Belki bu yaptığın yanlışlardan sebep birçok insan seni acımış gibi görünür isede kalbinden seviniyordur. Yarın bir gün evlenecek ve o mahalleden belki bir kıza taleb olacaksın. Bu zamana kadarki davranışların sana çok eksi puanlar getirmiş olduğu için çok kapılar yüne kapanacak. Bundan sonra son bahsettiğin kelimeler doğrultusunda yaşamına devam edersen sevilen sayılan bir genç olarak toplumda yer edinirsın ve ailenin onuru konumuna gelirsin. Veya hala arkandan yağdırırlar. Tercih senin.

Son düzenleme:
geçmiş olsun... inşallah kalıcı bir hasar olmaz ayağında...

keşke bu konu anasayfaya sabitlense de saçma konular açan üyeler konu açmadan önce bu konuyu okusa.

Kaza için geçmiş olsun. Fikirlerindeki değişiklik için hayırlı olsun diyelim.
Nasıl ki bir anne çocuğunun iyiliği için tokat atar, amacı dövmek değil çocuğunun başına kötü birşey gelmesin diye uyarmaktır ki buna şefkat tokatı denir. Sen de şefkat tokadı yemişsin.Allah beterinden saklasın.
Sağlığına en kısa zamanda kavuşup motosikletini aldığın gibi olması gerektiği hale çevirip örnek bir motosiklet kullanıcısı olmanı dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar