Yardım ettim mutluyum :)

Frx

Sevgili arkadaşlar önce herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim. bugün sahurda işten çıktığımda saat 05,00 civarıydı otogar kavşağında iki abimin cup model motoru ittirdiğini gördüm benzinlerinin bitmiş olduğunu düşünerek hayırdır abicim diye sordum lastik patladı kardeş dedi. daha bosnaya gidecez bu saatte nasıl gidecez bilmiyorum dedi. bende bosnaya gidiyorudum bosnaya gittiğimi söyledim yardımcı olabileceğim bişi varmı diye sordum. oda birader yoldan geldi yorugun onu bosnaya atabilirsen sevinirim, ben yavaş yavaş deyince bende atla abi dedim yola çıktık aksilik ya tam benziliği geçtik benzin kurtarır diye düşündüm bide ne olsun benzin bitti 1 km geride kalan benzinliğe yokuş aşşağı saldım motorumu abi orada bekliyor büyük uğraş sonrası benzinimi aldım ama nefes nefes kalmıştım sigarayı bırakmayı falan düşündüm :) sonra geri döndüm bi baktım öbür abide yetişmiş ittir ittir gidiyolar tekrar birini alıp bosnaya gittim çok hayır duası aldım mutluyum rahat hissediyorum kendimi motorcu gibi hissettim :D

motorculuk ruhu budur allah razı olsun bende birini motorla yolda görünce durmadan geçemiyorum ve yapabileceğim bişey olursa illaki yapıyorum...

en iyisini yapmışsınız hepimiz duyarlı olur bir birimize yardımcı olursak emin olun çok daha güzel bir çevrede yaşarız :)

Frx

Apaçilerin harici tüm motorcuların böyle olduğunu düşünüyorum :)

ben e-5in kenarnda durdum gece 12 gibi
kalbim sıkışmıştı hastalığımdan oturu
bir kamyonet geldi 3 kısı indi ıcınden sakallı felan.
yardımcı olunacak birşey varmı dedi
yok abi dedim gittiler şaşırdım valla ne yalan soyleyeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar