fıratdogan kullanıcısının son içeriği

1. F

Hava filtresi değişiminden sonra sorunlar.

Merhabalar. Kt 125 motorumun hava filtresini söküp performans hava filtresi taktım fakat eski filtreye giren iki tane hortum mecburen boşta kaldı. Şimdi de gaz verdiğinde birden istop etme ve gazı ani açışta motorda boğulma oluyor. Taktırdığım usta iki hortumun boşta kalmasının sakıncası...
  2. F

125 KT Brat Style Projesi

Merhabalar. Uzun zamandır planladığım projeye nihayet başladım. Hafta sonları ve öğle aralarında bulduğum zamanlarda ilerletmeye çalışıyorum projeyi. Muayeneye bitmiş haliyle mi soksam yoksa eski haline döndürüp mü soksam karar veremedim. Neyse gelelim yapılan ve yapılacaklara; Selenin kalıbını...
  3. F

Devir göstergesini kaldırmak

Herkese günaydın. Arkadaşlar motosikletimdeki devir göstergesini kaldırıp hız,sinyal ve benzin göstergesi olan tek bir gösterge takmak istiyorum. Muayenede veya trafikte sıkıntı olur mu sizce.
  4. F

KT 125 cafe racer taslağı,önerilere açık

Selamlar bir yandan elimdeki pejo mobileti yaparken diğer yandanda kt 125 i dönüştürme projelerine başladım yavaştan. Fotoşopla yaptığım çalışma ordan birşey burdan birşey tabiki biraz komik oldu ama genel görüntü çıktı. Sizlerinde fikirlerini ve önerilerini almak istedim. İyi forumlar.
  5. F

Mondial 125 kt lastik değişimi

Herkese merhabalar. 125 kt için tel jant ve lastik önerilerine ihtiyacım var.Birde lastikleri kalınlaştırmak istiyorum hem önü hem arkayı. ön:110-90-16 arka:130-90-15 ebatlarını inceledim örnek olarak (mct250-keawey sl 150 lastik ölçüleri gibi) o ebatlara yakın olmasını istiyorum. Motor...
  6. F

1980 Pejo Mobilet Cafe Racer

Herkese merhaba. Yaklaşık 25 yıldır aktif kullanılan son 2,3 yıldır emekliye ayrılan pejo mobiletimize sonunda el atmaya karar verdim. Bir süredir cafe racer motorları inceliyorum.Jawa 350 ts yi cafe ye dönüştürmek gibi bir planım var ve şuan yaptığım mobiletle de buna gitgide yaklaşıyorum. Asıl...
  7. F

Depoya boya yerine sadece vernik ?

Selamlar herkese. Aşağıdaki gibi bir depo nasıl yapılıyor acaba sadece vernik ile mi yoksa başka bir yolu mu var. Bende depomun boyasını tamamen çıkarıp böyle yada buna yakın bir şey yapmak istiyorum fakat paslanmadan nasıl kurtarabilirim onu bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
  8. F

Mersin'den Selamlar

Herkese selamlar. Ybr 125 esd ile mersinden aranıza katılıyorum. Yaş 26. Bir reklam ajansında 3D modelleme işiyle uğraşıyorum. Görüşmek dileğiyle iyi forumlar.

Yeni mesajlar