Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandır YDS marka motosiklet botu kullanıyorum.
Eskiden sadece kışlığını kullanıyordum ve geçen sene yazlığını aldım. Havaların çok sıcak olduğu 3 yada en fazla 4 ay kullandım.
Bu sezon da benzer şekilde 3 ay falan kullandım ama bu sürede üzerindeki (vitesi yukarı çekerken kullandığım)...
Motoruma sis farı bağlamak istiyorum.
Ama sislerin de uzun ve kısalarla birlikte değişmesini sağlamak mümkün değil mi?
Aslında piyasada bolca 3 modlu farlar var. Bunlar kısa, uzun ve çakar arasında dönüyor.
Benim istediğim modelde çakara hiç gerek yok. Uzun ve kısa bağlantılarının farklı...
Ömerli'de falan atv'lerle hızlıca eğitim verip sonra ormanda gezintiye çıkaran yerler var ya
Bunu cross için yapan bildiğiniz bir yer var mı ?
Toprak alanda 2-3 saat eğitim verecek (katılanların zaten motor kullanabiliyor olması gerekli tabi)
Sonrasında ormanda veya cross'a uygun bir yerde...
Arkadaşlar aranızda hiç bunu kullanan oldu mu?
Anladığım kadarıyla elciği değiştirmeye gerek kalmadan üzerine takılıyor ve sonrasında kolayca sökülebiliyor.
Tabi yine bir yerlerden kablo çekmek gerekecek ve sökülünce onlar nasıl kalacak fikrim yok.
Arkadaşlar internetten ufak bi çanta aldım.
Bide ufak neodyum pillerden aldım
Şimdi çantanın alt tarafına bu pilleri yapıştırmam gerekiyor.
Pili ince bir kuçuk/lastik bant ile yapıştırmak istiyorum ki hem kaymasın hem çizmesin
Böyle bir bant için öneriniz var mıdır?
Araba kullanırken sürekli sağımdan solumdan geçmeye çalışıp beni sıkıştıranlara karşı sinir stres olmaktan yoruldum
Şükür daha kimseyle kavga etmişliğim yok ama her an edebilecek gibiyim
Bi yandan da trafikte de aksiliğim tutuyo, bırak geçsin manyak ne uğraşıcam demeyi başarsam rahatlıycam ama...
Arkadaşlar ben bu mayıs başında motor kullanmaya başladığımda Eylül'e kadar binerim diye düşünerek motoru aldım.
Sonra eylül bitti, ekim, kasım derken hala biniyorum. Havalara bakılırsa bir süre daha binerim.
Şimdiki tahminim senede 2-3 ay dışında binebilirim.
Siz senede kaç ay motora biniyorsunuz?
Arkadaslar benelli tnt 250 sini satan bi arkadasla prensipte anlastik. Motor 6000 km de.
Isinin ehli motoru gosterebilecegim onerebileceginiz bi usta var midir?
selamlar,
Bugün bir eğitim aktivitesi gördüm
https://tr-tr.facebook.com/events/840653522656601/
İstanbul - Bağcılar - Güneşli'de 21 Mayıs çarşamba 19:00'da
Anes Motor'un düzenlediği ücretsiz teorik eğitim.
Katılmak isteyenlere duyurulur :)
Bu arada daha önceden katılmış yorumları olanlar...