Elcik Isıtma - Oxford 694

Arkadaşlar aranızda hiç bunu kullanan oldu mu?

Anladığım kadarıyla elciği değiştirmeye gerek kalmadan üzerine takılıyor ve sonrasında kolayca sökülebiliyor.
Tabi yine bir yerlerden kablo çekmek gerekecek ve sökülünce onlar nasıl kalacak fikrim yok.

Kutu üzerindeki resme bakıldığında başka birşey olabilir. Dikkatli olmak lazım.

ben xmaxa çakarı zor taktım sigorta migorta motor yanmasın diye millette iyi cesaret var he yada ben tırsıyorum

bunun benzerlerı alıexpreste 3-5 dolar ve gayet kullaıslı bahhta ben alıp elcik ısıtmaları koltuga dösemıstım kışın buz gibi havada totom yanıyordu.arkadaslar motorla gezerken mole verdıgımızde gelip koltuga oturuk k...ısıtıyordu : )araya sıgortada atınca en ufak sorun yok

https://tr.aliexpress.com/item/Ayar...,searchweb201603_9&spm=2114.010208.3.1.gPujBM

yada dırek elcıge sarılan modeller var ınce kagıt gıbı tabak ben koltuga ondan yapmıstım

bunu alıp usbsini powerbanka taksam werim alır mıyım?

bende var bundan. Aliexpress den aldım 32 lira falandı.
Evet powerbank ile olur.
10400mAh'lik bir bak ile yaklaşık oalrak 7 saat ısı vermesi gerekiyor hesaplamalara göre :) 5 saat verse de bence ok. Yalnız ben henüz powerbak ile kullanmadım.

bende var bundan. Aliexpress den aldım 32 lira falandı.
Evet powerbank ile olur.
10400mAh'lik bir bak ile yaklaşık oalrak 7 saat ısı vermesi gerekiyor hesaplamalara göre :) 5 saat verse de bence ok. Yalnız ben henüz powerbak ile kullanmadım.

alam bundan bitane ozaman

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Powerbank'le çalışacak elcik ısıtmalara para harcamayın boşuna.
Powerbank'ler genelde max 2.1A akım/10W güç verir. Böl ikiye, 5W'la bırakın elinizi, kendini bile ısıtmaz. Her gün de powerbank'i şarj etmekle uğraşırsınız.
İşe yarayan elcik ısıtmalar 20-40W aralığında.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çok kalın, elcikleri kalınlaştırır. Tutmak zorlaşır.

Ya ince olan tiplerden alıp sarın ya da elcikleri komple değişin.

Ben 50bin km boyunca honda crf 250l'de kullandım. Oxford parasının sonuna kadar karşılığıdır.ben bir de tucano urbano elcik kılıfı taktım bununla beraber.geçtiğimiz kış hergün kullandım.yazlik eldivenler ile kışı bitirdim.maddi durumunuz elveriyorsa başka bir elcik ısıtma aramayın.aliexpressteki linklerden ile kesinlikle uzak durun hiçbir işe yaramaz 1 ay sonra çöpe atarsınız. 3 kişi aldı çevremden kimse memnun değil.oxfordun tek handikapı normalden kalın elcik yapısına sahip kavramak biraz sıkıntılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar