Fatihunak kullanıcısının son içeriği

1. Fatihunak

İlk kaza

Çok şükür ilk kazamızı sıkıntısız şekilde atlattık. Merter'de gerçekleşti kaza sol taraftan devam ediyordum yeşil yandı gazladım. Bi anda bi araç sola sıkıştırdı sol taraftada park halinde bir araç vardı. Frene bastım ama o an duramadım sol tarafımda park halinde ki araçla diğer aracın arasında...
  2. Fatihunak

Plaka çıkartma

Mondial 125mg classic sahibiyim. Pedere bajaj pulsar aldık. Plaka işlemlerine 850 tl fiyat çektiler bende onlara yaptırıcağıma bir gün kendim uğraşım geri kalanını da pederden sakal olarak alırım diye düşündüm :cherry: Sigorta işlemlerini hallettik axa sigorta 375 tl fiyat çıkardı, pederinde...
  3. Fatihunak

Ses sistemli ALARM

Merhaba arkadaşlar, Mondial yetkili bayisinden alarm istedim 120 liraya önerdiler ses sistemi olmayan ilk başta onu taktırıcaktım ama yaz geliyor diye dedim ses sistemli taktırayım ara da sırada kullanırım diyerekten :cherry: 150 lira fiyat verdiler 100 liraya pazarlık yapıp taktırttım :d...
  4. Fatihunak

Honda cb125

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık bir hafta önce mondial 125mg classic aldım. Motorum cuma günü arıza yaptı, ne yaptıysam çalıştıramadım en sonunda zorlamamla birlikte çalıştı nede olsa garantisi var diyerek tıngır mıngır servisin yolunu tuttum. Dün akşam mondial ana servisinden aradılar...
  5. Fatihunak

Tekteker

Bu forumda çoğu kişiye apaçilik olarak gelicek eminim, Video da ki kişilerinde ekipmansız bir şekilde motosiklet kullanmak değil o hareketleri yapmaları gerçekten azraille dans gibi birşey. Yaptıkları yanlış olsa da gerçekten yetenek ister.
  6. Fatihunak

Asya mı mondial mi?

Merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım. 2200 lira asya cg 125 (orta derecede kask ve halat kilit + kapıya teslim hediyeli) + 2 yıl garantili 2085 lira mondial 125 classic (1,5 yıl garantili) 2200 lira para ayarladım son olarak, 500 lirasını sigorta ve ruhsat,plaka için ayırıyorum. Geriye...
  7. Fatihunak

Sizce hangisi?

Merhaba motosiklet.net kullanıcıları,sayın abilerim,ablalarım (bayan var mı bilmiyorum) 18 yaşındayım motosiklet ehliyetimi daha dün aldım, Şubat ayının 15'inde elime 2 bin lira para geçicek ve motosiklet alacağım fakat ne alıcağıma karar veremedim, bu foruma denk geldim kullanıcıları çok...

Yeni mesajlar