Sizce hangisi?

Merhaba motosiklet.net kullanıcıları,sayın abilerim,ablalarım (bayan var mı bilmiyorum)

18 yaşındayım motosiklet ehliyetimi daha dün aldım,

Şubat ayının 15'inde elime 2 bin lira para geçicek ve motosiklet alacağım fakat ne alıcağıma karar veremedim, bu foruma denk geldim kullanıcıları çok samimi geldi bende üye olarak direk size sormak istedim.

Tercih ettiğim motor Debriyajlı ve vitesli.

Örnek vermek gerekirse kuba 170f tarzı bi motor, bin lira daha fazlam olsa sıfırını 2200 liraya alıp geri kalanlarıyla da kask,sigorta,plaka işlemlerini yapıcaktım ama şuan bi kuruş fazlam yok. Anlayacağınız önericeğiniz motorsikletinde maksimum fiyatı 1700,1800 civarı olması lazım ki devir işlemleri, sigorta işleri içinde para ayırabileyim.

Neyse daha fazla uzatmıyayım da yarıda okumayı bırakmayın :)

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim..

Merhabalar, forumda tabiki bayan kullanıcılar da var. Birazdan tecrübeli arkadaşlar da yazacaktır ama ilk ben söyleyeyim. Öncelikle ekipman! Kask, mont, eldiven, bot, mümkünse pantolon yoksa en azından içerden giyilebilen bir diz - kaval kemiği koruması almadan motoru düşünme bile. Daha sonra kalan paranla motor seçeneklerine yönel. Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız...

Merhaba kardeşim, evet bayan forum sakinleri de var.

Ehliyet yoksa ilk iş ehliyet, nedense bunu söyleyince artistlik yapma gibi tepkiler alıyorum. Neyse ehliyet dedik.

Benim tavsiyem ilk iş ekipman daha sonra ikinci el olsa da, japon al. Çinliden uzak dur.

Misal benim kullandığım cb 125e çiçek gibi motordur. İkinci elde hesaplı denk gelir. (Satmıyorum yanlış anlaşılmasın)

Son düzenleme:
Çok teşekkürler, ehliyeti aldık motoru da aldık mı tek eksiğim kask,

Bizim peder eski motorcu onun eski ekipmanları var mont, eldiven ve dizlik.

Yorumlarınız çok değerli :)

Öncelikle ehliyetin hayırlı olsun. Motor olarak 170f çok güzel bi motor ama fiyaten sana uymuyacaktır çünkü tüm masrafları dahil plaka ruhsat içinde en az 2500 tutar oda en az. Ama motor motordur cg tarzı seviyorsan çelik yada falcon aynı marka zaten nerdeyse 100 lük güzel motorlar var 0 ları 1700 1800 dü plaka ruhsatsız yeter dersen öyle düşün kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar