- Konu Yazar
Merhaba motosiklet.net kullanıcıları,sayın abilerim,ablalarım (bayan var mı bilmiyorum)
18 yaşındayım motosiklet ehliyetimi daha dün aldım,
Şubat ayının 15'inde elime 2 bin lira para geçicek ve motosiklet alacağım fakat ne alıcağıma karar veremedim, bu foruma denk geldim kullanıcıları çok samimi geldi bende üye olarak direk size sormak istedim.
Tercih ettiğim motor Debriyajlı ve vitesli.
Örnek vermek gerekirse kuba 170f tarzı bi motor, bin lira daha fazlam olsa sıfırını 2200 liraya alıp geri kalanlarıyla da kask,sigorta,plaka işlemlerini yapıcaktım ama şuan bi kuruş fazlam yok. Anlayacağınız önericeğiniz motorsikletinde maksimum fiyatı 1700,1800 civarı olması lazım ki devir işlemleri, sigorta işleri içinde para ayırabileyim.
Neyse daha fazla uzatmıyayım da yarıda okumayı bırakmayın
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim..
18 yaşındayım motosiklet ehliyetimi daha dün aldım,
Şubat ayının 15'inde elime 2 bin lira para geçicek ve motosiklet alacağım fakat ne alıcağıma karar veremedim, bu foruma denk geldim kullanıcıları çok samimi geldi bende üye olarak direk size sormak istedim.
Tercih ettiğim motor Debriyajlı ve vitesli.
Örnek vermek gerekirse kuba 170f tarzı bi motor, bin lira daha fazlam olsa sıfırını 2200 liraya alıp geri kalanlarıyla da kask,sigorta,plaka işlemlerini yapıcaktım ama şuan bi kuruş fazlam yok. Anlayacağınız önericeğiniz motorsikletinde maksimum fiyatı 1700,1800 civarı olması lazım ki devir işlemleri, sigorta işleri içinde para ayırabileyim.
Neyse daha fazla uzatmıyayım da yarıda okumayı bırakmayın
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim..