EthanHunt kullanıcısının son içeriği

1. EthanHunt

Motosiklet brandası seçimi hk. yardım..

Merhabalar, Cbf150 motorum var. Bina avlusuna park ediyorum ve kapalı otopark yok. Yağmur, toz, rüzgar, hayvanlardan korumak, birazda gözden uzak tutmak için branda kullanıyordum. Mevcut brandamı 2 yıldır kullanıyorum. Yıprandı ve yırtıldığı için yenisini alacağım. Makul fiyatlı su geçirmez...
  2. EthanHunt

Sony notebook açılmama sorunu..

Sony vaio VGN-SZ71MN notebook power tuşuna basınca power yeşil ışığı, wifi ve bluetooth ışığı yanıyor, işlemci fanı çalışmıyor, optik tuşuna basınca açılıyor fakat ekrana hiç bir görüntü gelmiyor. Bu haldeyken power tuşuna basınca pil takılı olsun olmasın pilin turucu ışığı yanıyor. Pil hiç...
  3. EthanHunt

Cbf 150 led far takılması sorunu.

Merhaba, Mevcut aydınlatma zayıf olduğu için aliexpressten bunu satın aldım. led Kabloları direkt bağlıyormuşuz fakat yuvaya montajında 3 ayrı aparat görünce bunlardan biri olur sanıyordum fakat far yuvasına göre biraz büyük geldi. Daha önce böyle birşey alıp takan var mı, nasıl yaptınız...
  4. EthanHunt

Cbf 150 kontak set değiştirme hk.

Merhaba, Motorun kontak anahtarında bi temassızlık var, hafif oynatınca motor duruyor. Wd40 sıktım ama pek faydası olmadı. Giderken canımı sıkabilir / yakabilir diye değiştirmeyi düşünüyorum. Kontak değiştirme videosu bulamadım. Baktığımda kelepçe gibi saran yerde 2 vida duruyor. Bunları...
  5. EthanHunt

Motosiklet brandası hk.

Merhabalar, Motoru kardan yağmurdan, kem gözlerden korumak için branda almak istiyorum. Mevcut brandam kötü. Uzun süre yağmur yağdığı zaman veya yoğun yağmur altında kaldığı zaman motor bir şekilde ıslanıyor. Çözüm olarak sahlan ebatli pvc branda böyle bir branda alıp örtmeyi düşünüyorum...
  6. EthanHunt

Motosikletle gezi sitesi hk.

Merhabalar Motosikletle gezen arkadaşların sitelerine nadiren rastlıyorum. Acayip güzel yerleri geziyorlar, kamp yapıyorlar. Şöyle dolu dolu gezen motorcuların sitelerine ihtiyacım var. Link verirseniz memnun olurum. (Googleda arat yazmayın, biliyorsanız buraya link yapıştırın)
  7. EthanHunt

Halkbankası konut kredisi kullananlara bir kaç sorum var.

Merhaba, Halkbankasına konut kredisi için başvuracağım. Yakın zamanda bu bankadan konut kredisi kullananlar var mı, varsa ne kadar hangi tür masraflar ödedi bu bilgiye ihtiyacım var. İnternette cazip olsun diye uygun gösteriyorlar fakat başvurduktan sonra şok yaşamak istemediğim için...
  8. EthanHunt

Motorlu taşıtlar vergisi ve satış hakkında.

Merhabalar, Temmuz ayı girmeden mtv 2. taksidi ödeyip yine temmuza girmeden motorumu sattım. Ödediğim 2. taksiti geri alabilir miyim? Bazı sitelerde geri alınabileceği yazıyor. Vergi dairesini aradım cevap vermedi. Tecrübesi olan var mı?
  9. EthanHunt

KIŞLIK PROSEV PANTOLON ve LBC MONT

Bu soğuk kis gunlerinde ihtiyacinizi karsilayacak cok az kullanilmis, deforme olmamis urunlerdir. PROSEV KORUMALI ASTARLI KIŞLIK PANTOLON...
  10. EthanHunt

Debriyaj hakkinda ve kaynagindan emin olamadigim bir sorun

Merhabalar, 2 sorum var. 1. Sorum: Motor viteste ve debriyaj cekili iken arka teker donuyor. Debriyaj ayari bozuldu sandim ve elle debriyaj kolunu ittim sonuc degismedi teker yine donuyor.Performansta fark yok gecen sene ulastigim hizlara rahat ulaşıyorum. Motor 22binde. 2. Sorum: Motor...
  11. EthanHunt

CB125E ile Tekbaşına Yalova Sudüşen - Erikli - Esenköy Gezi Kamp Tur.. 2 Gece 3 Gün

Merhabalar.. 1 yıldır motosiklet kullanıyorum. Gezip tozup bunları sitede yayınlayanların fotoğraflarına imrenerek bakıyordum. Özellikle “oyunageldim” nickli abimizin gezilerini özellikle takip ediyorum. Tam benim tarzım geziler yapıyor. Çadır kurup kamp yapmak, su kenarında ateş yakıp bir...
  12. EthanHunt

PROSEV SAG 205 mont hakkinda?

Bu montu almayi dusunuyorum. Kislik uzun montum var fakat astarlari cikartsam da cok terletiyor. Montsuz cikinca da cok rahatsiz hissediyorum. Cok fazla butcem yok renk ve korumali olarak bu montu begendim. Kullanan varsa yorumlarini almak istedim. Fileli montlar gordum fakat hem pahali hem...
  13. EthanHunt

3 gün 2 gecelik Yalova kampı için yardım..

İstanbul'dan Yalova'ya bayramın 3. günü sabah çıkıp cumartesi akşam dönecek şekilde gezi/kamp planlıyorum. Yalova'da Sudüşen şelalesinin o tarafta veya Erikli yaylasında bir gece ve sonraki gece sahilde kamp yapmayı düşünüyorum. Daha önce Yalovada kamp yapanların fikrini almak istedim. Sizce...
  14. EthanHunt

Honda cb125e ön amortisör yükseltmek için..

Arkadaşın cb125e motorunu kullandım onun ön tarafı biraz daha yüksek. Benim motorun biraz alçak kalıyor. Bir ara ön far ampülünü değiştirmek için kafa koruma vs söktüm. Vidalar amortisörü de tutuyordu. Bir şeyleri yanlış yaptım ki motorun önü alçak kaldı. Bir zahmet bilen anlayan biri akıl...
  15. EthanHunt

Çakar lamba montajı hk.

Aliexpresten çakar modüllü lamba aldım. Çantaya monte edip frene basınca yansın istiyorum. Bunun bağlantılarını nasıl yapabilirim? Anlayan birileri basit bir dille anlatabilir mi?