Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biraz uzun oldu idare edin
https://www.youtube.com/watch?v=anE92dy1NK4
not : km saati bozuldu tamirci önerilerine açığım
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
yokmu km tamiri için önerisi olan istanbul ?
Valla hep birileri forum ahalisine soruyor omu bumu die. Hiç halinizi hatrınızı soran görmedim :) Nasıl Keyifler nasıl gidiyor 2017 yaz ayları ? Keyifli forumlar.:king:
Selamlar 20-23 bin tl ye kadar otomotik yakıt ve kasa fark etmez bi araç önerisi varmı özellikle şanzuman vs gibi kronik sorunları olmayan modelleri yazarsanız çok makbule geçer.
MT 03 (660 cc ) Kullanıcısıyım şu an geçen sezondan kalma mt-60 rs lerim var bitti lastikler virajdan 1 sezonda. bu heidenau k73 düşünüyorum fiyattan ziyade uzun ömür vs viraj konusunda alman forumlarında övülen 1 lastik varmıdır kullanan 2 çift kelime yazıcak şuraya çok makbule geçer iyi forumlar.
Beyler selam bu marka nedir bilgisi olan varmı ? Pedere 50 cc scoter bakıorum ehliyeti olmadığından A2 bunu buldum Motoran Allegro 50 cc
başımıza dert alırmıyız ? TEŞEKKÜRLER
[/url][/IMG]
Selamlar
Yeni aldığım Xiomi Yi marka acsiyon kamerasıyla BEYKOZ/ŞİLE civarında yaptığım sürüşden bir kaç kare. Bu kamerayı düşünenler için az da olsa bir fikir vermesi dileği ile.
https://www.youtube.com/watch?v=ChGT0Z9LtW8
Beyler selam:
50 sinden sonra pederde motor sevdası başladı :) malüm trafik vs birazda mecburiyetten. Kendisinin motorsiklet ehliyeti yok fakat şu B sınıfı ehliyetin 50 cc ye kadar scooter kullanabilmesi tatavasından sonra eli ayağı düzgün scooter bakıorum 2 gündür. benmi göremiyorum yoksa...
Beyler selam
Sabah ise gitmek icin motor basina gittim brandayi kaldirdim bu kediler yatarken isemismi sicmismi ne bok yemislerse artik seleyi temizlemekle ugrastim yok mu bu hayvanlara karsi zarar vermeden uzak tutcak bise ?