Eski_kasa Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 270 6 Ağu 2017 Konu Yazar #1 Bu 2 zamanlılardan bi tane alıp kesip bitçek başımıza iş alırmıyız ? varmı tecrübe eden / yer sorunum olmadığından kaşıntı tuttu
Bu 2 zamanlılardan bi tane alıp kesip bitçek başımıza iş alırmıyız ? varmı tecrübe eden / yer sorunum olmadığından kaşıntı tuttu
fatih.met Katılım 10 Ara 2015 Mesajlar 5,023 Motosikleti Tiger1200, Tvs Apache 6 Ağu 2017 #2 reis iyi yetiştin tam yeni konu açacaktım senin konuyu kirletmeye karar verdim sende de apache varya o yüzden. ben 6 liraya fren balatası aldım ön disk için ve şimdi niye bu kadar ucuzdu diye düşünüyorum. 65 liraya da fren balatası var 15 liraya da fren balatası var bu işin aslı nedir arkadaşlar? ben 7 liraya falan almıştım ve şimdi düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım diye?
reis iyi yetiştin tam yeni konu açacaktım senin konuyu kirletmeye karar verdim sende de apache varya o yüzden. ben 6 liraya fren balatası aldım ön disk için ve şimdi niye bu kadar ucuzdu diye düşünüyorum. 65 liraya da fren balatası var 15 liraya da fren balatası var bu işin aslı nedir arkadaşlar? ben 7 liraya falan almıştım ve şimdi düşünüyorum acaba yanlış mı yaptım diye?
Eski_kasa Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 270 6 Ağu 2017 Konu Yazar #3 hacı 7-8 aydır apachinin kontağı çevirmedim. aküyü söktüm yatıyo motor bilmiorum valla
snappy x Katılım 15 Haz 2014 Mesajlar 3,215 Motosikleti 600RR 6 Ağu 2017 #4 zaten piyasada sayılı var.neden kesip biçmeyi düşündün