ersevin kullanıcısının son içeriği

1. E

MT07'den Tricity 125e geçtim.

Arkadaşlar motosiklet öğrenmeye mondiel Zeo 180 ile başladım ama kullanmaya ilk satın aldığım motor mt07 ile devam ettim. 2 sene süren bi serüvenim vardı malesef sattım zamanında. Bütçem buna yettiği için kelepir fiyatına tricity 125 aldım. Arkadaşlar bu motorda bi sorun mu var? 100 km hız son...
  2. E

Motosiklette çok üşüyorum? İnsanlar nasıl dayanıyor?

Arkadaşlar İstanbul'da sabahları daha kış gelmeden 20 derece ve ben titreye titreye gidiyorum. Üstüme sweatshirt üstüne yelek içine içlik giydiğim halde titriyorum. Bi ara kışlık baya bi mont giydim oda tutmadı. Kurye arkadaşlar yaz kış nasıl çalışıyor. 4kmlik yolu soğuktan gidemiyorum. Bana...
  3. E

ABUS 8770 + 12 KS olmuş mu?

Arkadaşlar ülkemizde bir çok motor hırsızlığı haberi okudum. Bende bi kaç önlem aldım. Duyduğuma göre piyasadaki en iyi kilitlerdenmiş.ilk önce çok zorlandım gittim disk koruma plastiğini çıkardım öyle takabildim . Sizce nasıl olmuş? Başka hangi önlemler almalıyım? Abus güvenliğine 20 üstünden...
  4. E

Tricity 125 Abus disk klidi önerisi?

Arkadaşlar bi esnaftan 7000 modelini alacaktım ama bu olmaz dedi denedi ama ben araştırma yaptım neden olmaz acaba 8770 modeli var o biraz daha düz o olur mu?
  5. E

Değişenli mi? Yüksek km mi?

Arkadaşlar pazartesi motor alacağım Yamaha tricity125 1 motor var 12binde garaj motoru sıkıntısız 1 motor var 1300km de virajda düşme söz konusuymuş. 1300 km'de olan motorun değişen birden fazla parçası var, ama sigortadan yapılmamış yani gözükmüyor* İkiside aynı fiyat. Sizce hangisini...

Yeni mesajlar