Eren.50 kullanıcısının son içeriği

1. E

Orijinal yağ

Merhaba, Motorumun el kitapçığında tavsiye edilen yağ 15w50 olduğu için bu yağı kullanmak istiyorum zaten. Birkaç kez okudum merak etmeyin :) Mahkum değilim aslında bende farkındayım ama tavsiye edilen yağı kullanmak istiyorum açıkçası. 20w50 yağ konusunda tavsiyenizi göz ardı etmeyeceğim. Yine...
  2. E

Orijinal yağ

Tamamdır çok teşekkür ederim :)
  3. E

Orijinal yağ

Atabilirsen çok iyi olur :)
  4. E

Orijinal yağ

Baktım ama web satışı yok, yine de yarın ararım 1746310301 Bazı yağlarının yorumunda sahte diye geri bildirim yazmışlar dostum
  5. E

Orijinal yağ

Merhaba arkadaşlar, Srk 400 rr motorum rodaj dan sonra ilk bakıma girecek, normalde 15w50 putoline ntech pro kullanacaktım fakat bulamadım. Motul 15w50 7100 yağı tavsiye ettiler. Almadan önce size sormak istedim. Sizce hangi yağı almalıyım ve nerden almalıyım. Internetten alabileceğim sağlam bi...
  6. E

Bogotto carbon kask alınır mı?

Burdan almamam gerektiğini anlıyorum :)
  7. E

Deri montunu da düşündüm ama bedeni yok şuan, shima almayı düşünüyorum, nxr2 şuan 17 bin lira falan, benim bahsettiğim bogotto kask 7 bin civarı.. 1745350072 Almanya da üretiliyor ama ls2 karbon kaskla bile yarı yarıya fiyat farkı var
  8. E

Arkadaşlar merhaba, Yaklaşık 1 aydır kaskımı değiştirmek istiyordum, Almanya dan scorpion r1 carbon modelini alacaktım ama Bogotto Phantom carbon modelini gördüm, scorpion un tam yarı fiyatı ve full carbon kask. Tek sorunu ıntercom yeri yok. Şuan fiyatı 8 bin TL. Sizce Bogotto alınır mı?
  9. E

Knmaster 6100 mü Sena 5s mi?

Onu da düşünmüştüm ama Sena da hem ekran hemde tekerlekli tasarımı olması hoşuma gitti açıkçası
  10. E

Knmaster için çok fazla iyi yönde geri bildirim var, bende o yüzden sormak istedim 1745333504 Idareten çin malı bi intercom aldım ama 100 km hızı geçtikten sonra ne müzik kalıyor ne de biri aradığında sesini duyabiliyorum :) 1745333569 Siz söyleyince farkettim aynısı çin sitelerinde mevcutmuş 😅
  11. E

Gayet açık oldu 😅😅 1745270939 Tamamdır o zaman bekleyeceğim, az çok tahmin edebiliyordum ama Türk markası kazansın da isterdim açıkçası. O yüzden sormak istedim, teşekkür ederim :)
  12. E

Arkadaşlar merhaba, Almanya dan Sena 5s modelini almayı düşünüyordum fakat uzun süredir kn master kullanan bi arkadaşım intercom u çok övdü. İkisi arasında kaldım açıkçası, ses kalitesi benim için önemli. Sizce hangisini almalıyım.(Kn master ı hemen alabileceğim ama sena için temmuz ayını...

Yeni mesajlar