ErayEge kullanıcısının son içeriği

1. E

Uzun yol yapmak istiyorum.

Uzun yol yapmak istiyorum fakat bütçem düşük bana önerebileceğiniz motorlar neler?
  2. E

Kuba REİZ yardım

Kuba REIZ cup motoru bilen duyan varsa bilgi verebilir mi?
  3. E

Cub motor ile uzun yol?

Cub ile yılda 1 2 defa 300 400km yapabilir miyim?
  4. E

Mondial 100 MG Superboy sizce nasıl?

Mondial 100 MG Superboy sizce nasıl? + ları - leri neler? Uzun yol yapar mı?
  5. E

Mondial 125 NT yardım

Mondial 125 NT günlük kullanım ve senede bir kere uzun yol için kullanabilir miyim yardım edin?
  6. E

Kuba Hasat yardım

Kuba Hasat 'i bilen inceleyen süren birileri varsa yardımınıza ihtiyacım var.
  7. E

Mondial Snappy X vs Mondial MFH

Bu motorlar arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.
  8. E

CUB VS SCOOTER

Cub motor mu Scooter mı beyler yardım edin?
  9. E

Kuba Golf 110 hakkında bilgi.

Kuba Golf 110 hakkında bilgisi olan biri yardım etsin lütfen.
  10. E

Küba Golf 100

Küba Golf 100 kullanan veya kullanan tanıdığı olan araştırmış olan vs. birileri bilgi verebilir mi bu motor hakkında. ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ---------- Yok mu yardım edebilecek kimse?
  11. E

Honda Spacy hakkında bilgi.

Honda Spacy almak istiyorum. Bu motor hakkında bilgisi olanlara sormak istediğim sorular. Yakıtı , yedek parça bulunması ve fiyatı , servis fiyatları , son hızı , kalkış hızı ve uzun yol . Yakınımda bu motordan kullanan olmadığı için konu açmak zorunda kaldım yardımlarınız için şimdiden teşekkür...
  12. E

Hero Dash VX yardım

Yeni başlayacağım her şeyim tamam geriye sadece motor kaldı. Hero Dash VX yeni başlayanlar için uygun mudur? Bu motor nasıl hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim.
  13. E

Başlangıç için 100cc Scooter

Ben motora yeni başlayacağım ekipmanlarımı falan tamamladım geriye motoru seçmek kaldı başlangıç için 100cc scooter alsam beni idare eder mi? Okula gidip gelmek için kullanacağım. Şunu da belirteyim 185cm 85kiloyum. 100cc zorlanır mı? Yokuşta falan kalmayayım sonra.
  14. E

Başlangıç için yardım...

Herkese iyi geceler ve hayırlı kandiller. Ben kısa önce motorlara merak salmış 18 yaşında bir gencim.Bütçem düşük ne yazık ki ehliyet işini hallettim.Bu aralar en çok hoşuma giden Mondialin 125 ZNU modeli eski tipi çok hoşuma gittiği için sanırım.Başlangıç için iyi midir? Değil ise sizin...

Yeni mesajlar