Başlangıç için yardım...

Herkese iyi geceler ve hayırlı kandiller. Ben kısa önce motorlara merak salmış 18 yaşında bir gencim.Bütçem düşük ne yazık ki ehliyet işini hallettim.Bu aralar en çok hoşuma giden Mondialin 125 ZNU modeli eski tipi çok hoşuma gittiği için sanırım.Başlangıç için iyi midir? Değil ise sizin tavsiyeniz nedir?Sıfır takıntım var bunu da belirtmek isterim. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Kafamdan geçenler...

Yaşı 18, alma derim, hız öldürür derim...
125lik scootermış aferin be çocuğa ayakları yere basıyor bunun....

Eminim tek değilimdir bunu düşünen.

T3Z

Önce ekipmanlarını araştırıp tamamla sonra bütçeni söyle ona göre motosiklet tavsiyesi verelim dostum.

Ben kendimi anlatamadım sanırım ben araba da süren biriyim ve hız falan yapmıyorum. Hatta bazen fazla tedbirli olduğum için gereğinden yavaş gittiğim bile oluyor. Ekipmanları çıkarınca kalan bütçem 3.500 TL gibi bir şey ekipmanların neredeyse tam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

Alay eder tavrın hiç hoş değil altı üstü yardım istedim... Ben alıpta hız yapacak yol yol gezecek biri değilim. Okuluma gidip geleceğim.

Moderatör
Ben kendimi anlatamadım sanırım ben araba da süren biriyim ve hız falan yapmıyorum. Hatta bazen fazla tedbirli olduğum için gereğinden yavaş gittiğim bile oluyor. Ekipmanları çıkarınca kalan bütçem 3.500 TL gibi bir şey ekipmanların neredeyse tam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------

Alay eder tavrın hiç hoş değil altı üstü yardım istedim... Ben alıpta hız yapacak yol yol gezecek biri değilim. Okuluma gidip geleceğim.

Merhaba genç arkadaşım.
Hemen kızma, buradaki yorumlardan iyi yada kötü ders çıkar.
Forumda tüm marka modellerin kullanıcı başlıkları mevcut.
Kafana takılan soruları o başlıklara girip okuyarak giderebilirsin.
Bahsettiğin model şehiriçi ulaşım için kullanılabilir, fakat yarın öbür gün hadi şuraya da gideyim dediğinde senin beklentilerini karşılamayabilir.
Tabiki başlangıç için seçilebilir.
Yerinde olsam ufak tekerlekli scooter tarzı motorlar yerine, lastik ebatları daha büyük birşeyler bakardım.

Teşekkür ederim bu tarz yorumlar için her zaman kapım açık beni şehir içi götürecek ve yaz tatili gibi zamanlarda 300 400km uzağa götürebilecek bir şey yazım evime dönmem için. Siz ne önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar