Kuba Hasat yardım

Kuba Hasat 'i bilen inceleyen süren birileri varsa yardımınıza ihtiyacım var.

valla kubayı bilmemde basligi okuyunca yine bir motosiklet haşat oldu anlayip daldim modeliymismis motorun

eskiden her yerde görürdüm bir kuba kullanıcısı olarak ne hikmetse şuan hiç bir yerde yoklar demekki hepsi patates oldu.genelde paket servisciler kullanırlar bu motoru

Ya kuba hasat demişken, bu ön çamurluksuz scooteri kim tasarladı aceba. Hondanın da böyle modelleri var. Yani anlam vermek mümkün değil. Zaten Spacyi gördükçe sinir oluyorum.

eskiden her yerde görürdüm bir kuba kullanıcısı olarak ne hikmetse şuan hiç bir yerde yoklar demekki hepsi patates oldu.genelde paket servisciler kullanırlar bu motoru

Ben hala görüyorum çok tatlı motor

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

Ya kuba hasat demişken, bu ön çamurluksuz scooteri kim tasarladı aceba. Hondanın da böyle modelleri var. Yani anlam vermek mümkün değil. Zaten Spacyi gördükçe sinir oluyorum.

Spacy çakması zaten yarı fiyatına ucuz olduğu için alayım diyorum ama hiç bir şeyini bilmiyorum öğrenmem lazım zaten kısa mesafe gidip gelmekle eskiyecek

mondial 125 nt turkuaz var o daha iyi daha kaliteli plastik parcalari felan spacy cakmasi ama saglam alet

kullandim halendaha duruyor pakette kullaniyorduk biz motoru oldukca saglam 23000 kmde km teli koptu üstune kac km yaptik bilmiyorum 😂 100bini gecmistir kesin sesi cok hos az bisey cıkıyor plastikler kaliteli gercekten kaliteli yani uzun süredir yatıyordu gectigimiz gün 1 sene yattiktan sonra calıstırdik halendaha güzel durumda sesi v.s
sorunlarina gelince
cdi ayak basamaganin oraya konmus ve zamanla su alıp bozuluyor guzelce strecle sarip yalıtinca bidaha bozulmadi
birdr kayis kopmasi yasadik 2 defa 3.sefer bando kullanmistik dahada sorun cikmadi

kullandim halendaha duruyor pakette kullaniyorduk biz motoru oldukca saglam 23000 kmde km teli koptu üstune kac km yaptik bilmiyorum 100bini gecmistir kesin sesi cok hos az bisey cıkıyor plastikler kaliteli gercekten kaliteli yani uzun süredir yatıyordu gectigimiz gün 1 sene yattiktan sonra calıstırdik halendaha güzel durumda sesi v.s
sorunlarina gelince
cdi ayak basamaganin oraya konmus ve zamanla su alıp bozuluyor guzelce strecle sarip yalıtinca bidaha bozulmadi
birdr kayis kopmasi yasadik 2 defa 3.sefer bando kullanmistik dahada sorun cikmadi

Çinli olduğu halde çok sorun yaşatmamış. Kayış olayınında fazla zorlamadan olduğunu düşünüyorum madem paketçilik . Vergisi , yakıt tüketimi ve son hızı hakkında bilgi alabilir miyim?

vergisini ben hic ödemedim googledan sorgu yapabilirsiniz sıfir alcaksaniz onermem o paraja ybr 125 alin 2.elde temiz bisey bulursaniz alin son hızı 100dü galiba zaten 23binde km teli koptu allah ne verdiyse basıyoduk iyi gidiyodu aslinda , kayıs kopmasi birazda bize bagli kopana kadar biniyoduk kopunca yenisini takıyoduk banda marka olanda kacırmaya baslamısdi ufak ufak ha birde varyatorler degismisti bizdeki 2011 modeldi 2015e kadar kullanildi 3 kisiye motor surmeyi ögretti 2 büyük 1 kucuk kazası vardi

vergisini ben hic ödemedim googledan sorgu yapabilirsiniz sıfir alcaksaniz onermem o paraja ybr 125 alin 2.elde temiz bisey bulursaniz alin son hızı 100dü galiba zaten 23binde km teli koptu allah ne verdiyse basıyoduk iyi gidiyodu aslinda , kayıs kopmasi birazda bize bagli kopana kadar biniyoduk kopunca yenisini takıyoduk banda marka olanda kacırmaya baslamısdi ufak ufak ha birde varyatorler degismisti bizdeki 2011 modeldi 2015e kadar kullanildi 3 kisiye motor surmeyi ögretti 2 büyük 1 kucuk kazası vardi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

k.bakmayin ayni cevabi 2 defa atmisim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------

k.bakmayin ayni cevabi 2 defa atmisim

Dert ettiğin şeye bak

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------

+1 çünkü mondialde yedek parça sıkıntısı yok.

Düşününce Kuba Hasat yerine Mondial 125 NT aynı fiyat daha güçlü parça daha bul tek eksi vergi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar