eray123 kullanıcısının son içeriği

1. eray123

motosiklet performans farkı var.

Gece sürüşlerinde bir şey farkettim motosiklet gaz tepkimesi performansı iyileşiyor. gündüz boyle deyil daha sağır gibi.. ayarlarımı kaçık acaba zx6r 2005 motorum
  2. eray123

Egzoz dan su atması

zx6r kullanıyorum. 1 Haftadır çalıştırmadım bugün marş bastım egzozdan sus atmaya başladı pıtır pıtır önceden atıyordur ben farketmedim belki bu ne demek başına gelen varmı. bloka SU mu giriyor yoksa....
  3. eray123

Bu motor kaç km yakıyor ?

72989 km doldurdum.Bı kaç gün gezdım. 73094km 291 tl doldu kaç yakmış oluyor.zx6r motosiklet
  4. eray123

Yedek su deposu ne işe yarar

Bu depo benim boş, dolduruyorum boşalıyor. bunun tam amacı nedir. radyatörde su var
  5. eray123

Darbe sensörü

Darbe sensörü varmış motosiklette durduk yere stop sorunum vardı bundanmış.çakal bir ustaya gitsek valla öperdi.
  6. eray123

radyatör kapağı

radyatör kapağı bozulursa ne olur.bozulduğunu nasıl anlarız.motosikletin suyu olmasına rağmen cabuk bir şekilde 100° oluyor. araştırma yaptım pek birşey bulamadım.
  7. eray123

zx6r 2005 BALIKESİR içi satılık

2005 model zx6r sadece balıkesir içi satılıktır Masrafları: granejlar hasarlı lastıkler deyişmesi lazım ustaya baktırdım yağ kacağı var başka sıkıntsı yoktur alıcak kişide baktırabilir. satma nedenim model yükselticem kışında binilmiyor dışarda durcağına satmak istiyorum.
  8. eray123

Kawasaki zx6r 636 farkı

Arkadaşlar bu kawasaki nin hangi yıl modelleri 600cc Hangi yıl modelleri 636 cc
  9. eray123

akü amperi önemlimi?

9 amper ile 7 amper arasında bi fark olurmu 7 amper takılı bır sıkıtı yok marş basıyor.
  10. eray123

Kawasaki zx6r akü şarj etmiyor

Sargılar yeni sarıldı orjinal konjektor takıldı ama 14 v vermiyor sargıdan voltaj çıkışı var çözemedik ustayla Tuhaf bir olay
  11. eray123

kawasaki zx6r satmak mı yoksa tamir ettirmek mi ?

2005 model zx6r ım var eksantrık zinciri sipop stator konjektor... bir kaç birşey daha toplam 10 bin masraf cıkartık. bunu yaptırmakmı daha mantıklı yoksa satıp ta neye bincez?
  12. eray123

Yazın hararet sorununa çözüm bulma

Kawasaki zx6r kullanıcısım 2. 3 ışık sonra 100 derecelerin üstünü görmeye başlıyor. Ben fana düğme bağlasam aküden, ışıklara kalınca acsam sıkıntı yaratırmı
  13. eray123

Ampül önerisi beyaz zx6r

led xenon takdığımda karşı tarafın gözünü alıyor.üstünde sarı ampul var bunu beyaz yapmak istiyorum ama karşı tarafın gözünü alıp sövdürmicek ampul lazım söketi H4 sürekli yandığı için kaliteli lazım
  14. eray123

Egzoz dan su gelmesi

ilk çaıştırmada egzozun etrafında nemleme oluştu ve damla damla su atmaya başladı 2 dk sonra durdu iyi diyenler var bloğa su karışmış diyen var bilgisi olan varmı
  15. eray123

Isınmış blog kokusu gibi yok :)

öyle işte hoşuma gidiyor çok hoş bir kokusu var :flower:

Yeni mesajlar