Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece sürüşlerinde bir şey farkettim motosiklet gaz tepkimesi performansı iyileşiyor. gündüz boyle deyil daha sağır gibi..
ayarlarımı kaçık acaba zx6r 2005 motorum
zx6r kullanıyorum. 1 Haftadır çalıştırmadım bugün marş bastım egzozdan sus atmaya başladı pıtır pıtır önceden atıyordur ben farketmedim belki bu ne demek başına gelen varmı.
bloka SU mu giriyor yoksa....
radyatör kapağı bozulursa ne olur.bozulduğunu nasıl anlarız.motosikletin suyu olmasına rağmen cabuk bir şekilde 100° oluyor.
araştırma yaptım pek birşey bulamadım.
2005 model zx6r sadece balıkesir içi satılıktır Masrafları: granejlar hasarlı lastıkler deyişmesi lazım ustaya baktırdım yağ kacağı var başka sıkıntsı
yoktur alıcak kişide baktırabilir.
satma nedenim model yükselticem kışında binilmiyor dışarda durcağına satmak istiyorum.
2005 model zx6r ım var eksantrık zinciri sipop stator konjektor... bir kaç birşey daha toplam 10 bin masraf cıkartık.
bunu yaptırmakmı daha mantıklı yoksa satıp ta neye bincez?
led xenon takdığımda karşı tarafın gözünü alıyor.üstünde sarı ampul var bunu beyaz yapmak istiyorum ama karşı tarafın gözünü
alıp sövdürmicek ampul lazım söketi H4 sürekli yandığı için kaliteli lazım
ilk çaıştırmada egzozun etrafında nemleme oluştu ve damla damla su atmaya başladı 2 dk sonra durdu iyi diyenler var bloğa su karışmış
diyen var bilgisi olan varmı