Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorum 20bin kmde ve zincir sipariş ettim, siparişten sonra dişlilerin durumunda kötü olduğunu fark ettim, dişlide sipariş etmek istiyorum fakat boyutu ne olmalı hangisinden almalıyım yardımcı olabilecek var mı ? Bulunduğum yere en yakın servis 200km olduğu için gidemiyorum
İyi forumlar arkadaşlar.Bugün motosikletime binmeye gittim koyduğum yer devlet dairesi güvenlikli kameralı bir iş yeri, ön fren balatsını kesmişler sağını solunu bi güzel çizmişler. Pazartesi kamera kayıtlarına bakıcam yapan kişi bulunursa suç duyurusuna falan bulunsam bir sonuç elde eder miyim ?
İyi forumlar arkadaşlar.bugün çukur ve büyük taşlar yüzünden ön teker kaydı ve yere yapıştım 1 yılda ilk kazamı yaptım, süratım 20km falan idi bende çizik dışında bir şey yok şükür ama motorun gidonu yamuldu, tekerlek yamuk ve sanırım bu yüzden ön fren lastiğe sürtüp çok az frenleme yapıyor, düz...
İyi forumlar arkadaşlar. ayın 24ünde vizör siparişi verdim ücret karttan çekildi fakat en son işlem kısmında faturalandı yazıyor sadece kargoya neden verilmedi hala anlamış değilim, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Motorumun kitapcığında tek 25 29 yolculu 29 33 psi hava basıncı değeri var. fakat motorumda metzeller lastik var arka lastik üzerinde yazan değer 38 psi. hangisine uymalıyım ?
2014 model motorum için hangi hava filtresini almalıyım, sitelerde farklı fiyatlarda farklı modellerde hava filtreleri var biraz acemi oldugum için çözemedim. Orijinal veya bunu al dediğiniz bi ürün varsa linkini atabilir misiniz ?
Dostlar merhabalar, motorum gece çalışırken sabah okula gidecektim böyle bi durumla karşılaştım, ilk motorum ve henüz 3.ayım olduğu için pek bi tecrübem yok. Benzin göstergesi 2-3 gündür yanıp sönüyordu atmadım ama sanırım sorun aküde. Ne tavsiye edersiniz ?
https://youtu.be/4UjIx7JnrC4
Arkadaşlar iyi günler motorumda hava filtresi debriyaj balatası vs parçalarımı değiştiricem internette bir çok marka var en, en pahalı olan en iyi değildir tabi. neye göre almalıyım sizce ?
motorum cbr 125r. ana konuda baktım bulamadım
Yaklaşık 1 1.5 ay sonra aranıza katılacağım, ekipmana önem vermek istiyorum ama çoğu yazıda yerden yere vurulmuş polikarbon kasklar. mevzu rahatlığı değil beni ne kadar korumasıdır. sharptan 4 yıldız almış gayet iyi kasklar var ama insanlar kafamı karıştırıyor. yardımcı olursanız sevinirim :pr:
İyi forumlar. Ls2 ile ilgili ortalıkta baya bi düşünce var. a kişisi ls2nin tüm kasklarını kötülerken b kişisi 1-2 kaskın alınabilir olacağını söylüyor. Şimdi benim aklımdaki soru Cr1 neden kötü. Karbon kasklar en iyi kasklar diye geçiyor sonuçta. Fiyatıda makul ff396 Cr1 neden kötü bir kasktır...
herkese iyi forumlar dostlar. 800 lira bütcem var. hem çok iyi korunaklı çok ses vermeyen hemde biraz şık bir kask arıyorum.
Önerileriniz nelerdir
diğer bir sorum ise kask malzemeleri kötüden iyiye doğru nasıldır ?