Fc Motodan Alışveriş Yaptım Ama Bir Sorum Var..

İyi forumlar arkadaşlar. ayın 24ünde vizör siparişi verdim ücret karttan çekildi fakat en son işlem kısmında faturalandı yazıyor sadece kargoya neden verilmedi hala anlamış değilim, bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

XPQ0kk.jpg

Yukarıdaki görüntüye bakarsak 25/04/2018'de yollanmış (Dispatched) ve 25/04/2018'de alıcıya ulaşmış (Delivered). Ama bu nasıl olmuş, fikrim yok. Büyük ihtimalle delivered kısmını yanlış yazmışlardır.

Yukarıdaki görüntüye bakarsak 25/04/2018'de yollanmış (Dispatched) ve 25/04/2018'de alıcıya ulaşmış (Delivered). Ama bu nasıl olmuş, fikrim yok. Büyük ihtimalle delivered kısmını yanlış yazmışlardır.

mail attım cevap yok, arayayım desem yabancı dil yok, ne tavsiye edersiniz hocam napmak lazım

Kargo takip numarası var ise dhl.de'den bak yok ise adamları ara çünkü hiç bir emaile dönmüyorlar. Benim de iptal ettiğim alışverişin parasını 1 aydır geri yatırmadilar ki defalarca aradım. Dedikleri tek şey ilgilenip size mail atacağız. Ki hiç bir zaman mail atmadılar yine arayıp tüm her şeyi baştan anlatmak zorunda kaldım kaç kere. Güvenilir site eyvallah ama müşteri ilişkileri sıfır.

Müşteri ilişkileri sifirsa bir aydır parayı geri odemedilerse demek ki güvenilir site değil

Dostum ben daha önce sipariş yaptım. En güzel motosiklet alışveriş sitesi. Panik yapacak bir durum yok. Zaten bu kadar kısa sürede gelmesini bekleme. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta elinde olur. Müşteri hizmetleriyle de varsa sipariş sayfasından yoksa da mail yoluyla iletişime geçebilirsin. Cevap veriyorlar. 25 inde sevk süreci başlamış. 5 günde Türkiye' ye gelip, gümrükte kontrol edilip, ptt ye verilmesi, oradan da sana ulaşması işlemlerinin 5 günde olması mümkün değil zaten.

hocam ne kargo takip no ne bi bildirim var ondan dolayı kıllandım. ya da ben bilmiyorum kargo takip noya bakmaya :cherry:

Kargo takip numarası yoksa daha yola çıkmamıştır. Ellerinde stok yoksa demek ki.
Deutsche post ile gönderiyorlar. O da 8 9 günde geliyor türkiye ye pttye teslim ediyor. 2 3 gün de onlar sürüyor.

Maiilere hiç cevap vermiyorlar. Aramanız gerek.

Dostum ben daha önce sipariş yaptım. En güzel motosiklet alışveriş sitesi. Panik yapacak bir durum yok. Zaten bu kadar kısa sürede gelmesini bekleme. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta elinde olur. Müşteri hizmetleriyle de varsa sipariş sayfasından yoksa da mail yoluyla iletişime geçebilirsin. Cevap veriyorlar. 25 inde sevk süreci başlamış. 5 günde Türkiye' ye gelip, gümrükte kontrol edilip, ptt ye verilmesi, oradan da sana ulaşması işlemlerinin 5 günde olması mümkün değil zaten.

Ben de eski siparişime baktım da bende de takip numarası görünmüyor ya da sipariş teslim edildi diye silinmiş olabilir.

bi pantolon değişimi için 2 ay cebelleştiğimi bilirim bunlarla, git motoin'den al

Telefonla aradım defalarca açan olmadı. en az 6-7 tane mail attım dönen yok. para boşa gitti, türkiye dışında ki ülkelerden sipariş verenlerin yorumlarını okudum onlarda tavsiye etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar