Emremash kullanıcısının son içeriği

1. E

Marşa basınca gelen çığlık sesi

150 mash scooterimde özellikle soğuk havada marşa basınca resmen çığlık atıyor . Resmen çığlık sesi yani. Baya sesli bi şekilde hemde. Bunun sebebi ne olabilir motor ısınınca gidiyor o ses.
  2. E

6 aydır yatan motorun gaz pedalı hareket etmiyor

Arkadaşlar merhaba motor mondial 150 mash 6 aydır falan yatıyor motor. Bi çalıştırıyım dedim motor çalıştı ama gaz pedalı hiç hareket etmiyor. Napabilirim buna zorlasam kopucak diye korkuyorum gaz teli? Servise gidicektim tam bakım yaptırmaya olana bak
  3. E

ayna kırmak zor mu?

Beyler yan aynaları kırması zor mu? nasıl vurmak gerekiyor yumuşak bi tokat atsak direkt kırılır mı? düşme ihtimalimiz var mı
  4. E

Selam vermek için motorcuya arkadan çarpan eleman [VIDEO

Motorcu selamı bu olsa gerek.
  5. E

Benim tarzım SS mi ENDURO mu anlamadım gitti..

Böyle biyere gittimmi herkes senin motora bakıcak vay anasını diyecek keşke benim olsa diyecek. Bi yandan da dağ bayır gezdirecek... Tabi bunları yaparken fiyatıda max 20 bin tl olacak :))
  6. E

kask ve saç konusu

Şu kask ve saç konusu beni çok sinir ediyor. Sabahları kursa gidiyorum sukuter var bende. Kaskı bi çıkarıyorum aman allahım tak geri tak tak resmen. İmkan olsa kaskla ders dinliyicem o derece kötü oluyor. 3 numaraya vurucam diyorum, daha önce vurmuştum 3 numaraya çok sıkıcı oluyor. Bide çirkin...
  7. E

Şu ana kadar polis sayesinde çalınan birşeyine ulaşan tanıdığınız falan var mı?

Sitemizde ve karşı sitede onlarca kişinin bisikleti çalındı, evine hırsız girdi, motoru çalınan oldu hepsi polise gitti. Ama ben hayatım boyunca birisinin de "Polis buldu çalınan x imi" dediğini duymadım. Ben aslında birşeyim çalınsa polise falan gitmem diye düşünüyordum ama çalınınca...
  8. E

150 cc skuterden sonra ninja 300

Bu temmuz ağustos arası almayı planlıyorum ninja 300. 18 bin liraya ninja 300 1500 lira mont desen gerçi evde var ama 400 liralık çok iyi değil. Kask 700 lira falan vericem eldiven dizlik zaten var yani bana 20 bin civarına patlıyıcak. Annem biraz sorun yapıyor arabaya 80 bin lira veririm ama...
  9. E

Motor yükseltmekten vazgeçtim....

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 sene önce bi scooter aldım kendime. Öğrenirim sonra yükseltirim diye ama yükseltmekten vazgeçtim. Bu yazın bi r25 falan çekip takılırım diyordum ama yaz gelince ekipman sorunu biraz soğuttu motordan beni, ayrıca yağmurlu havalardada sürmeye korkuyorum . E şimdi r25...
  10. E

Motoru aylardir calistirmiyorum (arabaci oldum)

Bu havada zor geliyor motor. Zaten lastikler hem yazlik hemde naylon. Yola cikmam demek intihar etmek demek.. Ozledim motorumu bir an once havalar isinsin...
  11. E

motosikletle hava atmaya neden karşısıniz

Arkadas ben motosikleti cok seviyorum ama bi yere gittigimde insanlarin "vaay be motora bak" demesini isterim acikcasi. Ama bakiyorum herkes "hava aticaksan motosiklet alma" "al iste yine bi motorla kiz dusurucemci geldi" modunda herkes. Neden bu tavir aliniyor acaba. Tabii ki gidipte durakta...
  12. E

Sağ iki parmak ÖN frende olmali mi ?

Soru baslikta. Yoksa el direk pedaldami olacak?
  13. E

scootere eksoz taktirilir mi ?

150 cclik bi sukutere eksoz taktirilir mi arkadaslar? boyle aniran bisey degilde hafif gur sesli kendini 5metre oteden (cok degil yani) farkettiricek bi eksoz. Mondial bide motorum. Akrapovic taktirnak istesem buyuk ihtimal replika vericekler bunun montajiyla beraber ne kadar tutar ? Bildiginiz...
  14. E

Arkadaslar ablama bariyer haberi yaptirdim.

Kanal d haberde cikti demin konuyu gorunce guzel haber olur dedim ablamda kirmadi sagolsun
  15. E

Motor elimde mi patladi?

Arkadaslar merhaba. Scooter batagina ilk heyecan ile girdim. Ancak bu igrenc monotonluk beni cok tiksindirdi motordan. Tekerler kucucuk butun cukurlar bela resmen. Motoru 2 tarafa da yatirdim yan garenajlarda soyulma var. Motoru 3700 tlye aldim. 1300 kmde daha. Bunu 2. Ele koysam kimse almaz mi...

Yeni mesajlar