1- bir kişi bana sahte 100 tl verdi. Polis karakoluna gittim. Kapıdaki polis her gün sekiz, on tane geliyor bir şey çıkmaz dedi olsun ben şikayet edeyim de gün gelir bakarsın yakalanırlar dedim. Bizi uğraştırırsın dedi olsun işiniz bu dedim. Baktı gitmiyorum tamam geç dedi geçtim bekle biz seni çağıracağız dediler. Beklerken komiser çıktı ne bekliyor bu dedi memur sahte para şikayeti dedi. Bekle bekle baktım ilgilenen yok dedim ben gidiyorum sonra geleceğim tamam tamam sonra gel dediler.
2- Kaza yaptım aracım otoparka çekildi. Almaya gittim 120 tl dediler çıkardım verdim. Fatura dedim 22 lira daha dedi çıkardım verdim yahu ne gerek var dedi. Ben de istiyorum diyorum o ne gerek diyor inatlaşırken 3 tane 20 yaş civarı genç üzerime fırladı. Baktım arkamda polis var koştum memur bey müdahale edin diye memur arkasını döndü cay ocağına gitti tabir caizse sap gibi beni orada bıraktı. Bende o hırsla karakola gittim tesadüf kapıda iki memur dedim bu ekip arabası ile dolaşanlarla kim ilgileniyor biri dedi ben şefleriyim. Olayı anlattım ispatlaya bilir misin dedi orası yedi emin oto parkı kamera vardır. yahu olur öyle şeyler, yanlış anlamışsındır, mırın kırın, kem küm, alem küllem oda öyle kapandı.
3- sahilde arabayla giderken arkadan bir araba çarptı 150 metre beni sürükledi. İki araba yarışıyormuş diğer arabada memur var mış maltepedeki bütün ekipler sahile doluştu dedim ne oluyor. Bende patronu aradım onlarda düğündeymiş komple geldiler. Bir şeyin var mı yok dedim olsun sen yine de hastaneye git ne olur ne olmaz dedi. Gittin iki dakika sonra diğer arabadaki üç genç geldi sedye ile (kaza yerinde sapa sağlam ayakta idiler) sedyeyi de polis itiyor gittim yanlarına kan lazımsa vereyim dedim gülüyorlar.