Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o kadar ufak yamukluklar tekerlegin donmesinde cok bi etkisi olmaz bence ve balata ara ara surtmuyor bi tanesi hic surtmuyor öbürü hep surtuyor
1741794015
o kadar ufak yamukluklar tekerlegin donmesinde cok bi etkisi olmaz bence ve balata ara ara surtmuyor bi tanesi hic surtmuyor öbürü hep...
daha oncede bu konuyu acmistim tavsiyelerinizden şunları yaptım
Cbs fren sistemini kontrol ettim
yagi biraz bosalttim
pistonu geriye ittim
fren pimi ve balata pimlerini yagladim
pistonun onundeki balata guzel guzel frenden elimi cekince geriye gidiyor sürtmeyi birakiyor ama onun karşısındaki...
yok hocam komple zor dönüyor
1740571636
balatalar surtunme kuvveti ile isini gorur eger surtunme kuvveti ortadan kalkarsa fren tutmaz
1740571665
deneyeceğim
hocam ust merkez dediginiz fren kolunun yanindaki küçük hidrolik kutusumu yoksa kaliperin içinde bir yermi
1740495667
hayir yamukluk yok deneyeceğim dedigin yöntemi
Tvs jupiter 125 Cbs fren motor aldim. ön hidrolik frenin balatalari frene basmasam dahi surtuyor teker cok zor dönüyor youtubeye baktim yag tahliyesinden biraz yag cikartirsam balatar biraz geri gidermis denedim hic bir sonuc almadim bu balatalari nasil biraz geriye cekerim on teker zorlanarak...