EmreAgey kullanıcısının son içeriği

1. E

Jüpiter 125 hidrolik fren tekerleği sürekli sıkıyor

o kadar ufak yamukluklar tekerlegin donmesinde cok bi etkisi olmaz bence ve balata ara ara surtmuyor bi tanesi hic surtmuyor öbürü hep surtuyor 1741794015 o kadar ufak yamukluklar tekerlegin donmesinde cok bi etkisi olmaz bence ve balata ara ara surtmuyor bi tanesi hic surtmuyor öbürü hep...
  2. E

Jüpiter 125 hidrolik fren tekerleği sürekli sıkıyor

daha oncede bu konuyu acmistim tavsiyelerinizden şunları yaptım Cbs fren sistemini kontrol ettim yagi biraz bosalttim pistonu geriye ittim fren pimi ve balata pimlerini yagladim pistonun onundeki balata guzel guzel frenden elimi cekince geriye gidiyor sürtmeyi birakiyor ama onun karşısındaki...
  3. E

On hidrolik Fren kendiliğinden sıkıyor teker dönmüyor

yok hocam komple zor dönüyor 1740571636 balatalar surtunme kuvveti ile isini gorur eger surtunme kuvveti ortadan kalkarsa fren tutmaz 1740571665 deneyeceğim
  4. E

tamircilerin hepsi buyuk is adami olmus cok buyuk bi is olmadikca ilgilenmeyip baslarindan saviyorlar ama bi cozumune bakacagim teşekkür ederim
  5. E

hocam ust merkez dediginiz fren kolunun yanindaki küçük hidrolik kutusumu yoksa kaliperin içinde bir yermi 1740495667 hayir yamukluk yok deneyeceğim dedigin yöntemi
  6. E

Tvs jupiter 125 Cbs fren motor aldim. ön hidrolik frenin balatalari frene basmasam dahi surtuyor teker cok zor dönüyor youtubeye baktim yag tahliyesinden biraz yag cikartirsam balatar biraz geri gidermis denedim hic bir sonuc almadim bu balatalari nasil biraz geriye cekerim on teker zorlanarak...