Emrah10 kullanıcısının son içeriği

1. E

0 honda cbr 125 ve akrapovic egzos değişimi

cbr 125 aldım 2016 model egzosu değiştirmek istiyorum aliexpressden 180 tl ye universal akrapovic aldım tüp şeklinde ara boru nerden bulucam ve ne kadar tutar ortalama garantisi bozulmaması için orjinal egzozu saklıycam ( kesme falan olmasın diye )
  2. E

Cbr 125r egzoz önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar 3 4 hafta önce motorsiklet aldım 1.400 km oldu ilerleyen zamanlarda egzoz almayı düşünüyorum fakat öğrenciyim tiger alıcak kadar param yok 600 700 tl sanayide yaptırsam bişeyler nasıl olur kısa egzozları çok seviyorum bi öneriniz varmı ? birde rasgele bir egzoz motorun...
  3. E

2016 a1 Ehliyeti ile bajaj pulsar 150 NS

Öncelikle Hayırlı pazarlar 1999 doğumluyum şu ehliyet yasası çok canımı sıkıyor. 5 6 ay önceye kadar aklımda cbr 125 almak vardı ta ki zam olana kadar piyasada 2011 model cbr lar 7 8 bin tl ye satılıyor bende bajaj almaya karar verdim ama pulsar 150 ns mi pulsar 150 as mi alsam ikiside güzel ama...
  4. E

Yeni ehliyet yasası ve 125'lik motosiklet

Evet arkadaşlarım abilerim yeni ehliyet yasası 01.01.2016 da devreye giriyor ve yeni motorsiklet ehliyeti almak isteyenler ( bende varım ) A1 ehliyeti almak zorunda bu ehliyette 125 cc motorlara kadar izin veriyor. ama türkiye'de 125 lik motorsiklet grubu kısıtlı bence 1 2 tane supersport var...
  5. E

bu devirde Cbr 125 Sıfırmı 2.el mi

merhaba abilerim ablalarım 16 yaşıdanyım 1999 doğumluyum ocak ayının 1nde ehliyet alıcam cbr 125 alıcam ama buralarda fiyatlar 7.000 8000 arası büyük ihtimalle sıfır alıcam plaka ruhsat cıkartırken motor ehliyeti istiyolarmı ?
  6. E

İlk Supersport kasa motosiklet önerisi

Merhaba arkadaşlar abiler 6000tl ye kadar supersport belki naked motor arıyorum öneribilecekleriniz varmı 2 yıldır skoter kullandım araba kullanıyorum yani debriyaj gaz kontolum var. şimdi birisi supersport 600cc üstü der :D ben 600cc altı bakıyorum ve görünüş çok önemli yaşım 17 :D
  7. E

Elektrikli motor beyaz far

Merhaba abilerim umarım elektrikli motor yazdığım için kızmadınız stmax star 3000 imin var ve beyaz far yapmak istiyorum 12v 100 watt taksam olurmu ? üzerindeki 12 v 35 watt galiba
  8. E

Honda cbr 125r almak istiyorum yaşım 16

Öncelikle hepinize hayırlı cumalar abilerim. allah kaza bela vermesin ben 16 yaşındayım 172 boyum 80 kiloyum 3 yıldır motor almak istiyorum sonra elektrikli bisiklet aldık onunla 1 sene gezdim sonra onu satıp motor alıcaktım sonra cezalar 1400 lira dediler elektrikli motor aldım bu sefer...

Yeni mesajlar