emircanaltk kullanıcısının son içeriği

1. emircanaltk

Baskı Balata

motosikletimin baskı balatasını değiştiricem bu balata ile diğer yan sanayi balataların farkı nedir?
  2. emircanaltk

CB250R Vites Sorunu

vites müşürü ve mites pedalı kazada hasar aldığı belli, bütçen varsa takım olarak önce onları değiştirip dene
  3. emircanaltk

Motosiklet tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar her ihtiyacımı karşılayacak bir motosiklet arayışındayım hem uzunyol hem şehir içinde hem de mini karavan veya römork takıp kullanılabilecek türde bir motosiklet düşünüyorum, 10 yıl kadar kullanmayı planlıyorum, 25 yaşındayım A2 ehliyetim var A'ehliyete yılbaşından önce...
  4. emircanaltk

7 amper yerine 9 amper akü talılır mı

takılır benim motorum drif l kitapçığında 7 amper yazıyor fakat motoru bayiden aldığımda 9 amperlik akü ile çıkmıştı
  5. emircanaltk

Mondial drift l hangi yağ

chatgpt'ye sorduğumda 15w50 motul ve 10w50 motul öneriyor :D
  6. emircanaltk

20w50 ,15w50,10w40 hangisini kullanmalı?

Merhaba arkadaşlar 125cc hava soğutmalı bir motosikletim var, 10w40 yağ kullandığım zaman vites geçişleri çok sert oluyor yoğun trafikte dur kalk yaptığım zaman şanzıman takır tukur ediyor bugün 15w50 castrol koydum takır tukur etme biraz azaldı gibi bir dahaki yağ değişiminde 20w50 kullanmayı...
  7. emircanaltk

Rulman bakımı kaç kilometre de bir yapılmalı

merhaba arkadaşlar motosikletlerde ön ve arka jantın rulman bakımları kaç km de yapılmalı
  8. emircanaltk

Motul 5100 15w 50 kullanmanın bir zararı olurmu sence
  9. emircanaltk

Merhaba arkadaşlar motorum Mondial drift l 125, sıkışık trafikte dur kalk yakarken motosiklet hava soğutmalı olduğu için fazla ısındığı için debriyaj kaçırıyor 10w 40 yağ kullanıyorum yarı sentetik biraz daha kalın yağ kullanmayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz.
  10. emircanaltk

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

İsmim Emircan yaş 24 Kocaeli'de yaşıyorum kaynak operatörüyüm
  11. emircanaltk

Cg motosiklet le Giresun dan İstanbul gitmek istemiyorum sıkıntı olur mu 180 cc motor

aynen katılıyorum youtube'ta ikiteke adında ki bir kanal vardı ybr 125 ile istanbuldan japonya'ya gitti, sonrada güney amerika'yı çin malı 125cc yeson marka bir motosiklet ile baştan sona tüm kıtayı gezmişti.
  12. emircanaltk

Cg motosiklet le Giresun dan İstanbul gitmek istemiyorum sıkıntı olur mu 180 cc motor

gidilir ama sis farı ve tur camı tak konfor ve güvenlik için önemli, hemşeriyiz bu arada
  13. emircanaltk

Drift L karbüratöre çevirme

Bende de 2023 drift var bu konuları bayağı bir araştırmıştım karbüratöre çevirmek istiyorsan eğer orijinal beyin ile yapıcaksan, benzin pompası iptal edilecek pompadan benzin musluğu çekilecek musluktan karbüratöre benzin borusu çekilecek sonra gaz teli ve karbüratör montajı yapılacak...
  14. emircanaltk

Motosiklete büyük akü takmak

Merhaba arkadaşlar motosikletime sis elcik ısıtma ve usb şarj takıcam aküm 12 Votl 9 Amper aküm yetmeyebilir diye amperi daha büyük bir akü takmayı düşünüyorum sizlerin düşünceleri nedir motosikletin elektrik tesisatına bir zararı olur mu?
  15. emircanaltk

Enjektör memesi değiştirerek güç arttırmak

Merhaba arkadaşlar benim bir fikrim var şöyle, silindir ve piston değiştirmeden sadece enjektör memesini değiştirerek motosiklet'in gücünü arttırmak istiyorum,yani 125cc enjektörü olan bir motosiklete 150cc enjektör takarak ne kadarlık bir güç faktörü elde edilebilir sizlerin fikri nedir?

Yeni mesajlar