EldekiDebryj kullanıcısının son içeriği

1. EldekiDebryj

Kask bunu yapar mi?

Merhabalar. Boynum, daha doğrusu çenemin alt kısmı, kaskın ipini bagladigimizda denk gelen yer. Aylardir kabuk kabuk durumda ve sertleşmiş. Vaseline suruyorum ama surekli kabuklaniyor ve ve sert. Kaskı daha çok buff ile birlikte kullaniyorum yani kaskin ipi ciplak tenime cok fazla temas etmez...
  2. EldekiDebryj

Tıklanma deliliği

Evveet... Şu aksiyon kameralarindan dolayi buralarda ağlayan 65467775. Kişiyim herhalde. Haftasonu bir işimiz var, ciktik yola, otobanda gidiyoruz hızımız 100-150 arasi filandır. Kimseyle işimiz yok, kimseyle yarismiyorduk o gün. Esimin artcisiydim Siyah 600RR. Bahsi gecen arkadasta cbf1000 di...
  3. EldekiDebryj

Ss ile kamp alani olayı

Iyi sabahlar arkadaşlar. Malum sehirdisi yapacak pek vaktimiz olmadi. Olsaydida bu aleti aldigimizdan beri kamp işlerine girmedik hiç. Ama 2 günde olsa bu yazı kampsız bitiremem dedim! Simdi bana Istanbulda veya civarinda 2-3 saat mesafelerde kamp alanı önermenizi rica ediyorum. Ancaaak, motor...
  4. EldekiDebryj

Ders Almak İstiyorum

Motosiklet dersleri almak istiyorum güvenli sürüş, bu çoook uzun zamandır aklımda olan bişeydi. Geçen sene niyetlenmiştimde kaldı. Mottoakademi düşünüyorduk ama şöyle birşey var ben özel ders almak istiyorum birebir, hoca sadece benimle ilgilenecek ve sadece ben çalışacağım. Ama eşim öyle biyer...
  5. EldekiDebryj

Siz de ceza yiyor musunuz?

Önceden pek ceza gelmiyordu. Bursada da İstanbulda da. Son zamanlarda cezalar doldu onları ödüyoruz. Hız cezası hepsi bilmiyırum bıze mı denk geldı üst üste ve bursada önceden radar olmayan yerlere radarlar koymuşlar. Moralım çok bozuk. Bıkac seferdır plakasız motorları cok goruyorum millet...
  6. EldekiDebryj

600RR ve 1000RR

Önce bu iki motosikletide kullananlar bilgi verirse sevinirim. Geciş nasıl oldu? Büyük bir fark hissettirdi mi? Eşim 2,5 senedir 600RR kullaniyor. Ondan öncede farklı motosiklet tecrubeleri mevcuttu zaten şehir içi, şehir dışı 50.000kmden fazla tecrubesi var. Simdi ben diyorum ki artik 600rr...
  7. EldekiDebryj

Servisler nezaman açılır acil?

Dün yola çıkacaktık motorları yıkadık yağladık gecede gidiyoruz derkennn... Esimin motosikleti çalısmadı. Sorun akü, şarj aleti vardı bagladık, sarj ettik, dolu gosteriyordu ama sarjdan cikarinca cok hızli sekilde dusuyordu tekrar neyse dedik calistirsa yeter yolda sarj olur ama motoru bile...
  8. EldekiDebryj

Kask Süsleme (kask nasıl rezil edilir?)

Bir ara konu açmıştım bununla ilgili sonunda başladım. Ancak iyiki heves edip kullandiğim kaska uygulamadım bu işlemi direk ve yedek kaskımı kullandım. Çıkan sonuçtan dolayı yedek kaskı kullandığım için mutluyum. Yapistirdıktan sonra kurutucu spreyi sikınca beyazlamalar oluştu, taşların rengi...
  9. EldekiDebryj

Farklı Ekipman Kombinleri

Can sıkıntısından ekipman kombini yaptım bir kaç tane. Bütün parçaları eklemedim sırtlık, dizlik gibi. Sadece göz zevkime göre birşeyler yaptım ve sizede göstereyim dedim. --------------------------- ------------------------------------------...
  10. EldekiDebryj

Acemilik zamanında yediğim ekipman kazığım

Merhabalar, anlatacağim konuyla ilgili veya ilgisiz sizinde bir anınız varsa anlatın bir saf ben miyim meraktayım. :D Motora yeni baslayan arkadaslar genelde motosiklet videolarini yalayip yutmus oluyorlar yani bircogu. Ben nedense ilk baslayacagim zaman hic motosiklet nasil surulur, nasıl...
  11. EldekiDebryj

Hiç yanlış bir motosiklet tercih ettiniz mi?

Merhabalar, Hiç size uymayan, yanlış tarzda bir motosiklet tercihiniz oldu mu? Sonra pişman oldunuz mu? Motosiklet modelinize neye göre karar verdiniz? Kendime gelirsek cbr250 tercih etmiştim. Motordan bir şikayetim yok ve kendi içinde gayet rahat bir motosiklet çokta kiymet veriyordum...
  12. EldekiDebryj

AGV Pista GP vizör tutacağı kırıldı.

Agv Pista GP kaskın vizör tutacağı kırıldı. Ben bu parçayı nereden temin edebilirim? Bu parçanın ismi ne olarak geçiyor? Vizör tutacağı denmiyordur muhtemelen. :) Teşekkür ederim şimdiden.
  13. EldekiDebryj

Taşlı kask süsleme

Fuarda parlak taşlarla ve zımbalarla süslenmiş kasklara denk geldim. Kullanılan malzemeler heryerde bulanabilecek malzemelerdi. Ancak yapıştırıcısı nedir bilmiyorum. Bunu sorduğumda doğal olarak ismini vermediler. Yurt dışından getirttikleri bir yapıştırıcı kullandıklarını söylediler. Bilen var...
  14. EldekiDebryj

Bu fiyatta ne ki ?

Iyi sabahlar motor sigortasi zamani geldi.Ilk bilgi aldigimizda 600RR icin 460tl bemim cibir icin 250tl dediler ikiside 2014 model Aradan 1-2 ay kadar gecti motorlari goturecegiz hem bakima girecek hem mars rolesi degiscek gitmiskende onu aradan cikaralim bari dedik busefer 600rr oldu 850...
  15. EldekiDebryj

Alpinestars SMX 6 ürün inceleme

Merhaba Kaç gündür botum gelmiyor diye ağlıyordum buralarda bari incelemesini yapayım elimden geldiğince. Bugün teslim aldım ve ilk fikirlerimi paylaşacağım. Topuk,bilek,parmak ucu korumaları mevcut ve gayet sağlam gözüküyor. Logonun olduğu kısımlarda sert pek esnemiyor ve su geçirmez...