Alpinestars SMX 6 ürün inceleme

Merhaba
Kaç gündür botum gelmiyor diye ağlıyordum buralarda bari incelemesini yapayım elimden geldiğince.
Bugün teslim aldım ve ilk fikirlerimi paylaşacağım.

Topuk,bilek,parmak ucu korumaları mevcut ve gayet sağlam gözüküyor. Logonun olduğu kısımlarda sert pek esnemiyor ve su geçirmez özelliği var.

Cirt cirtli onu actiginda bir fermuar var ve onunda altında perde tarzı bir kumaş var su girmesin diye .

Tabanları peglere çok iyi tutunuyor kesinlikle kaymiyor oynamiyor ve bayada sert alışma süreci gerekebilir daha önce kullanmadıysanız ben yadırgadım birazcık.

Birde kalıpları çok darmış ve ben deneyerek alamadım siparis vermemiz gerekiyordu normalde 36 giyiyorum ama 37 numara aldım tam oturdu neyseki iyi ki öyle yapmışım.

Buda ayağımdaki duruşu.
Fiyatı :1.497 tl civarlarındaydı.

Buda diger ekipmanların incelemesi

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/141060-bayan-erkek-ekipman-tanitimi-goz-atmak-isteyenler-buyursun.html

bu bot hayalim:) Güle güle uzun yıllar kullanmanız dileğimle..

smx plus ta iç kısımda çorap gibi ayağa giyiliyor alpinestars botu daha kolay giyip çıkarma amacıyla öyle düşünmüş ama plus olmayan modelini ben daha çok beğenmiştim çok güzel çok kaliteli çok estetik bir bottur ama fiyat çok tuzlu birde şimdi motorun ön amrtisöre 900 bayıldığımı düşünürsem uzun bir süre benim için hayal olucak:(

Biraz yüksek fiyata almissiniz. Ürünün Turkiye fiyati şu anda 1225TL. Bunun dışında urun kaliteyi hissettiriyor. Slider kısmı alyan ile çıkarılıp eskidiği zaman degistirilebiliyorda.

Edit : sizin ki stella modeliymis. Bayan ürünlerinde fiyat farkı oluyor.

Son düzenleme:
Yurtdisindan cok daha uyguna alabilirdiniz malesef tr fiyatlari cok pahali ama durumu olan icin en iyisi kazasiz belasiz kullanin

Bende bunun kısa yazlik modeli cok rahat sanki spor ayakkabi gibi. Hayirli olsun.
Ben yurtdisindan 330tl ye aldim. Tr de fiyati 650 di

Hayirli olsunnn ;)) iyi iyi gelmis hadi :)))
Ben kisa tercih ederdim sanki ;) gunlukte kullanayim die ;))

Hayirli olsunnn ;)) iyi iyi gelmis hadi :)))
Ben kisa tercih ederdim sanki ;) gunlukte kullanayim die ;))

Tesekkur ederim. Yaya olarak dışarı cıktığımda motor botunu kullanmak pek istemem ben boyle daha iyi oldu ama dizligimde bilege kadar oldugundan o biraz hosuma gitmedi ama yapacak bisey yok :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:48 ----------

Geçmiş olsun, güle güle kullan..:)

Tesekurler

Pantolon kullanırsan alışırsın :)

Evet motor pantolonum yok onada bakıyorum arada ama kafama yatan modele henuź denk gelmedim pantolonu siparişle veremem kesin oturmaz uzerime.iş görmesi önemli olan ama içime sinerek giymek istiyorum
Şu tarza yakın ama motosiklet için olan bir pantolon bakıcam

Evet motor pantolonum yok onada bakıyorum arada ama kafama yatan modele henuź denk gelmedim pantolonu siparişle veremem kesin oturmaz uzerime.iş görmesi önemli olan ama içime sinerek giymek istiyorum
Şu tarza yakın ama motosiklet için olan bir pantolon bakıcam

[url]http://i.hizliresim.com/a0NJo7.png[/url]

şimdi nasıl yorumlasam, böle deri ve dar giyinince fikrimce çok süper oluyor ama, e-5 te fln bakış açısı değişiyor :)
gene de bi baktım da hoş duruo be..

şimdi nasıl yorumlasam, böle deri ve dar giyinince fikrimce çok süper oluyor ama, e-5 te fln bakış açısı değişiyor :)
gene de bi baktım da hoş duruo be..

Çok önemsediğim birşey degil bakış açıları.Rahatsız edilmedimde henuz genelde eşimle birlikte oluyoruz takipteyim bir sıkıntı yok :D teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar