ein3kl kullanıcısının son içeriği

1. E

Drift L Ateşleme sorunu

Konuyu hortlatıyorum fakat hala bir çözüm bulamadım. Bıraktığım 3 farklı motorcuda komple tesisatı sökmeden ne olduğunu bulamayacaklarını söylediler ve ucu açık bir fiyat bıraktıkları için oralarda bırakamadım. ECU Beynini değiştirdim fakat hiçbir farkı olmadı. Isı müşrünü söktüm yanlış sinyal...
  2. E

Drift L Ateşleme sorunu

Motor yağımı her hafta kontrol ederek ilerliyorum. Geciktirmeden 1000km'de bir değiştiriyorum. Hafta sonu ısı müşürünün nerede olduğunu tespit edip test ederim.
  3. E

Drift L Ateşleme sorunu

Sorun ECU Beyninden kaynaklı olabilir mi?
  4. E

Drift L Ateşleme sorunu

Şöyle söyleyeyim test amaçlı motor soğukken bujiyi bobine yakın tutarak marşa bastığımda ateşlemeyi görüyorum. Motor 1km yol yapıp ısındıktan sonra aynı işlemi yaptığımda hiçbir ateşleme görmüyorum, ufacık bir kıvılcım bile çıkmıyor. Bundan kaynaklı ilk olarak buji ve bobinde sorun olabileceğini...
  5. E

Drift L Ateşleme sorunu

Açıkcası o parçanın ne olduğunu bile bilmiyorum, Statörle birlikte geliyorsa o da değişmiştir.
  6. E

Drift L Ateşleme sorunu

Herkese iyi forumlar, Yaklaşık 15bin km Driftim var. Makine ilk çalışmada 5-10 dakika sonra ısınınca ateşlemeyi kesiyor ve tekrardan soğuyana kadar çalışmıyor. Soğuyunca tekrardan çalışıp 2-3 dakika gidiyor ve yine ateşleme kesiyor. Değiştirdiklerim, Statör Bobin Konjektör Akü Buji hala sorun...
  7. E

Drift L çıkan ses nedir?

Arka planda aslında ses net duyuluyor. Uğultu sesi var, boş soda şişesini üflersiniz ve ses çıkartır ya, tam olarak öyle bir ses.
  8. E

Drift L çıkan ses nedir?

Var gözüküyor.
  9. E

Drift L çıkan ses nedir?

Merhaba, Normal seyrinde giderken bir yerden bu ses geliyor neresi olduğunu tam çözemedim. Sağ ayağımın altında hissedebiliyorum bazen.