Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu hortlatıyorum fakat hala bir çözüm bulamadım. Bıraktığım 3 farklı motorcuda komple tesisatı sökmeden ne olduğunu bulamayacaklarını söylediler ve ucu açık bir fiyat bıraktıkları için oralarda bırakamadım.
ECU Beynini değiştirdim fakat hiçbir farkı olmadı.
Isı müşrünü söktüm yanlış sinyal...
Motor yağımı her hafta kontrol ederek ilerliyorum. Geciktirmeden 1000km'de bir değiştiriyorum. Hafta sonu ısı müşürünün nerede olduğunu tespit edip test ederim.
Şöyle söyleyeyim test amaçlı motor soğukken bujiyi bobine yakın tutarak marşa bastığımda ateşlemeyi görüyorum. Motor 1km yol yapıp ısındıktan sonra aynı işlemi yaptığımda hiçbir ateşleme görmüyorum, ufacık bir kıvılcım bile çıkmıyor. Bundan kaynaklı ilk olarak buji ve bobinde sorun olabileceğini...
Herkese iyi forumlar,
Yaklaşık 15bin km Driftim var. Makine ilk çalışmada 5-10 dakika sonra ısınınca ateşlemeyi kesiyor ve tekrardan soğuyana kadar çalışmıyor. Soğuyunca tekrardan çalışıp 2-3 dakika gidiyor ve yine ateşleme kesiyor.
Değiştirdiklerim,
Statör
Bobin
Konjektör
Akü
Buji
hala sorun...