efkar67 kullanıcısının son içeriği

1. E

bu motor tam bir bas belası mondial 151 rs :( offf

arkadaslar selam bundan 4 ay once motoruma ful bakım yaptırdım piston segman gomlek ws lastik hepsini yaptırdım.ama basıma buugun cok kotu bişi geldi motorumun yag cubuguna baktım ve hiç yag olmadıgını gordum.ama motosikletimi yaptırdıgım gunden beri 3 uncu yag deişimimdi yani daha 3 bin km...
  2. E

SLm arkadaslar mondial rs 151 ile yapmıs oldugum yarısss:)

slm arkadaslar.bugun motorumla hiç denemedigim birsey yaptım bir taksiyle yarıs yaptım :) uzun toros tipi bbir arabayla:) ama motorumda sunu orendimdi 7 bin devir saatinden sonra yukarı cıkmıyo:queen: ama 7 bin devirle gostergesinde 130 u gosterio...taksi beni cok zor gecti ama virajlar...
  3. E

mondial 151 rs için yag numarası yardımı lutfen pls

arkadaslar selam bundan 1 sene once mondial 151 rs aldım.algıgım adam saglam die verdi ama yag yakıyormus.daha bu sene motorunu yaptırdım ve ful bakımını.piston segman gomlek.2 tane lastik.benzin hortumu benzin gostergesi karburator aku şarj kabloları buji fren balataları motor kapagı...
  4. E

arkdaslar a2 motor ehliyeti bilgilendirilmesi için bi yardım....

arkadaslar slm.benim b sınıfı ehliyetim var ve ben bu ehliyetime a2 yi de eklemek istiyorum ve bu cumarteesi a2 den sınavım var..motordan 20 soruya gircem ama sorula r arabaya dayılı olarak mı sorulcak yoksa sadece motora dayalımı sorulcak ??? bi yardım
  5. E

Mondial rs 151 imi kople bakıma sokuyorum aacaba temel tutarmı?yaptırdıgıma deyermi?

Slm arkadaslar ben mondial rs almıstım bundan 1 sene once aldıgımda yag yakıyordu sonradan farkına vardım.yag yakarken 1 sene idare ettim.ve sonra yaptırma kararı verdim.piston segman gömlek deişiyor,2 lastik on arka deişiyor,motor kayısı,benzin tesisatı depodan beri komple,kayısı,benzin...
  6. E

mondial zc almayı duşunuyorum veya almamı onerdiginiz motor varmı:)

slm arkadaslar ben bundan 1 sene once mondial 151 rs almıstım 2.el aldıgımda yag yakıyormus farkına varmadım.neyse ben bunu 1 sene kullandım yag takviye yaparak ama bıktım artık rs ile ugrasmaktan.simdi ise mondial zc almayı dusunuyorum bir tavsiyeniz varmı vede mondial 150 zc scooter nasıl...
  7. E

Motoruma Yaptırmıs oldugum sigorta fiyatı cokmu??

:bounce::bounce:Arkadaslar ilk once bartında kemer koprudeki bir sigortacıda sigorta yaptırdım motoruma.motorumun markası mondial rs 151 2006 model.motorumu ustume aldım hemen sigortacıda sigorta yaptırıp emniyetten ruhsatımı cıkartım.ama sigortacının yapmıs oldugu sigorta fiyatı bana biraz...
  8. E

Plaka için çok acil yardım pls lutfenn

:pr:ARkadaslar ben plaka yazılarımı kalınlastırcamda plakam uzerinde muayne pulunu kopartsam bişi olurmu cezası ws bi özelligi varmı ???:silent:
  9. E

Mondial rs151 im yag yakıyo:(bi yardim

Arkadaslar ilk once size saygılarımı sunarım.ben yeni 2. el mondial rs aldim 2006 model.ilk aldimda cekişi flan cok guzeldi.rampada 80 km yi goruyodu.71 km yaptim bi yagına bakayım dedim.baktığımda gozlerime inanamadım yag hiç kalmamıstı nerdeyse.bu durumu aldıgm kişiye soledim.oda bana dediki...

Yeni mesajlar