Mondial rs 151 imi kople bakıma sokuyorum aacaba temel tutarmı?yaptırdıgıma deyermi?

Slm arkadaslar ben mondial rs almıstım bundan 1 sene once aldıgımda yag yakıyordu sonradan farkına vardım.yag yakarken 1 sene idare ettim.ve sonra yaptırma kararı verdim.piston segman gömlek deişiyor,2 lastik on arka deişiyor,motor kayısı,benzin tesisatı depodan beri komple,kayısı,benzin gostergesi,altta sehpa ayagı, buji,arka disk tamiri,v.B bakımları.sizce yaptırdıgıma deyermi vede motorum temel tutarmı birdaha arıza yaparmı,ve sizce cekişi ve yakıtı nasıl olur ?

mondial rs151 galiba motorun bundan önceki motorum oydu.. umarım bi daha öyle bi motor kullanmam. kötü demiyorum iyi gidiyordu ama çok sorun çıkartıyordu..tek önerebilecegim kayışını iyi al dandik kayışlar yolda bırakıyor..

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
abicim o halde 250-300 e sat gitsin... üstüne 300-400 neyse bıraz daha ekle motoru açılmamışını al...

abicim babam izin vermiyor biraz aksi bir adam.laf anlatabilsem kanuni x 100 luk alıcam ama ikna olmuor.ban motor suanki haliyle 1.900 tl ye gelior ama napıyım babamı ikna edemiyorum aksi adam.suanki masrafı bna ortalama 800 850.napıyım abilerim babam cok aksi.

cok gec suanda yapıldı sayılır bende biliyorum ama napıyım...

ben olsam satlık ilanı koyarım satacağım gün babamdan motosikleti yaptırmaya gidiyorum diye para alırım sonra satar motosikleti de üzerine eklerim alacağım motosikletide alır gelirim :p

o motoru sat benzer başka marka ama aynı renk scoter bu ve al

anlaşılan motoru satma imkanın yok...
senin yerinde olsam motorun sadece motor kısmının yapılmasını sağlar, diğerlerini kendi imkanlarımla yaparım...
elindeki motorun tüm parçaları en ucuzundan ırmak pazarında mevcut, diğer parçaları ordan al ve kendin takmanı öneririm...
bu sayede harcadığın tutar çok aşağılara gelir...

doru diyorsunuz ama hersey için artık cok gec:(insallah motorum duselir ve bna birdaha kaynamaz:)

piston segman gömlek 150 tl arka ön lastik lastiğe bağlı ama sanrm kaymayan çin lastiklerinden alıyorsun 110 tl kayış iyi olanı 25 tl benzin tesisatı komple 80 tl gösterge hariç orta sepha ayağı 12.5 tl arka disk 0ı 15 tl. her iki disk balatasıda 20 tl. yani 392.5 tl bu saydıklarım tutuyor. yani göstergesine 800-392 tl ödüyorsun haberin olsun.
bu arada gösterge bozuksa depo depo tesisatının komple değişmesine gerek yok şamandıra değişsin yeter. oda 5 tl.

bu motoru 29.000 km boyunca kullandım. taş çatlasa 5 defa yıkamışımdır. ama 150 kmde bir yağına bakar sesini dinler 300 kmde bir tamircime sesini dinletirdim. ve diğer arkadaşların aksine şanstanmıdır bilmiyorum ama 1 defa bile yolda kalmadım. yaz kış tek marş çalışırdı. eğer piston segman atılırken işçiliği güzel yaparlarsa ve sende motoru iyi sürersen yıllarca binersin.
iyi bir motor olmasına rağmen 800 tl vermeye değmez arkadaşım. bu saydıkların 500 tlye çıkar işçilikle beraber. senin 300 tlni hava parası alıyorlar

evet dogru diyorsun abim..işten gucten fırsatım olmuyor.gece 10 da 11 de eve geliyorum.ne zaman bos kalıcamda ne zaman yapacagım.hem bizim burada bartında parca fiyatları uctu gidiyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Keşke satabilme imkanınız olsaydı.Fakat madem satma konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz ve yeni yaptırdınız, o zaman keyfini çıkarmaya bakın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar