efesice kullanıcısının son içeriği

1. efesice

ısı sensörü vidası kırıldı ve motor bloğu içinde kaldı...?

nasıl bir sıkıntı anlatamam içi boş olan bir vida nasıl çıkacak takıldığı yerden fikri olan varsa yardımcı olsun lütfen...
  2. efesice

2004-70000-suzuki burgman 400-sizce ederi ne kadardır...?

Arkadaşlar sahibinden comda bir araştırma yaptım ancak kafam daha çok karıştı,2004 46 binde 10000 lira-2004 37 binde 5750 lira gibi aralarında büyük fark olan fiyatlar var size göre ortalama almaya kalkarsanız 2004-70binde burgman 400 değeri ne kadardır.kazasını çiziğini motorunu bir yana koyun...
  3. efesice

Hyosung gt250 ye çanta Demir aparatı yapabilecek tamirci.

Merhaba çanta Demir'i yaptırmak istiyorum ancak şimdiye kadar bulamadım yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.anadolu yakası olursa tam süper olacak.
  4. efesice

Arka çantanın ruhsata işlenmiş olması

sanırım yeni olmayan bir konu ancak benim yeni haberim oldu,ruhsatta çanta taşıyabilir diye bir ifade olması gerekiyor:sunny: yoksa ne olur:pale: polisler konuya hakim mi:pl:,çevirdiklerinde bakıyorlar mı çanta taşıyabilir kısmına:pr:,nedir ne değildir cezası nedir:santa: bilelim cevaplarınızı...
  5. efesice

Motokurye'ler mekanı.

Merhaba arkadaşlar, Bu konu başlığı altında siteye kayıtlı olan,mesleği kuryelik olan arkadaşlar yazsınlar lütfen,nerede çalıştığınızı,tecrübelerinizi,dertlerinizi,şirket ve trafikte başınıza gelen sorunları paylaşın lütfen. Her Kurye için yaptığımız işin ciddiyetini anlatabileceğimiz bir...
  6. efesice

Beykoz'lu lar burada..

Sarı-siyah Şampiyon Beykoz. Ray rara,ray rara,ray rara...Boğazın Yargıçları...:pl:
  7. efesice

200ns-cbf250-cbx250-gt250 arasında kaldım yardımcı olun lütfen.

Merhaba arkadaşlar,pulsar ile hyosung gt 250 arasında kaldım,araya honda cbx ve cbf 250 de giriyor isminden dolayı bu 4 motor arasında hangisini önerirsiniz, a-o km pulsar 7350+plaka-3 - 3.5 lt / 100 km b-2007 20binde 4750 gt 250+alımsatım-3.4 – 4.0 lt / 100 km c-2007 30binde 5500 cbf...

Yeni mesajlar