Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün motorda benzin kalmadığını fark ettim. Yeniden benzin koyunca en alt birleşim noktasında iğne ucu kadar delik olduğunu ve damla damla kaçırdığını gördüm. Kaynakçıya mi yoksa radyatörcüye mi gitmeliyim?
Ayrıca deponun içinde bu şekilde komple paslanma var, git gide buralardan delinmeye...
Jinlun 150 cc motosikletimin kontağını kapatıp anahtarı çıkartmama rağmen stop etmedi. Kill switch kapattım yine stop etmedi. En son buji piposunu sökerek stop ettirdim. Şimdi anahtar takılı olmamasına rağmen marşa basınca çalışıyor.
Kontağı wd40 ile yağladım düzelmedi, yerinden çıkartıp...
Merhaba, geçen hafta hurda kayıtlı bir tane cruiser motosiklet aldım. Boyası kötü durumda ve 1 hafta sonra komple boya yapacağım.
Daha önce akçalı gibi spreyler kullanarak defalarca motosiklet parçası boyadım. İlk başlarda hezimete uğramış olsam da sonradan güzel iş çıkardığımı düşünüyorum...
Yoğunluktan siteye kolay kolay girilmese de uygun fiyatlı motosiklet ürünleri alanlar buradan link paylaşırsa herkese faydalı olabilir.
Ben henüz göze çarpan bir şey göremedim, görürsem ekleyeceğim.
Merhaba forum ahalisi. Motorum 2016 model 19 bin km'de Mondial Rx3i Evo.
Son 2-3 bin kilometredir önce arka amortisörde sonra ön amortisörlerde bir problem olduğunu sezmeye başlamıştım. Bu haftaki sürüşlerimde ise kesin bir şey olduğuna karar verdim fakat servis ustası inatla sorun yok diyor...
Motosikletim 1 buçuk yaşında. Son 1 aydır aynalarımın ikisinin de ayarı çok kolay bozuluyor. Özellikle 100 km/h'dan sonra ve çukurlara girince.
Servisin dediğine göre (!) sıcak-soğuk hava değişikliğinden olurmuş. Herhangi bir sıvı (wd40, badem yağı, cila vs) gelmiş olabilir diye bol bol köpüklü...
Şu konuyu masaya yatırmanın vakti geldi bence. Herkesin ağzında şekil değiştiren marka isimleri var. Okunuşunu bilen bilmeyen kim varsa nasıl telaffuz ettiğini yazarsa doğrusunu buluruz sanırım. Ben aklıma gelen markaların duyduğum telaffuz şekillerini yazarak başlıyorum.
-Nolan: Nalın, nolın...
Gönderiyi paylaşan ve motorların satılmaması için emek veren kişi Barkın abinin kız arkadaşı. Umarım emeklerinin sonu istediği gibi olur. Sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum.
Ben henüz gitmedim. Tek Tabanca ve İki Teker gibi ABD'de vlog çeken kişileri takip ediyorum. Yollarda asfaltın her yerinde boylu boyunca çatlaklar var. Öyle belli bölgelerde de değil, cadde boyunca komple çatlak ve düz çizgi şeklinde izlerle dolu. Kışın yağan karın yapmış olduğu tahribat mı...
Motosikletimin ön frenini sıktığım zaman bir tutuyor bir bırakıyor, diskte eğrilik olduğu kuvvetle muhtemel. Hem çarpıntı yapıyor hem fren mesafesini uzatıyor. Asla sıcakken su tutmadım. Yıkamadan önce en az 1 saat beklerim. Neden yamulmuş olabilir? Düzeltilmesi sağlıksız diyorlar ama sizin...
İnternette araştırma yaptım fakat net bir bilgi bulamadım. Güvenlik kameraları ve boşanma davalarındakiler hariç hiç bir kayıt mahkemede kabul edilemez ve suç teşkil eder deniliyor. Kaza durumunda bu kameraların nasıl faydası dokunuyor bize? Polis, kaydı izleyip ona göre mi tutanak tutuyor? Bir...
Jel ve deep cycle olan elektrikli bisiklet aküsü motosiklette kullanılırsa ne gibi durumlar ortaya çıkar? 11-14 ah arası akü arıyorum ve 200 liradan aşağıya motosiklet aküsü yok. Doğal olarak Orbus-Yiğit-Mustang gibi markaların elektrikli bisiklet akükerine bakmaya başladım. Kullansam sıkıntı...
Çok yakın arkadaşımın motosikleti, kazası belası yok titiz kullandı. Ben motora kefilim. Düşünen olursa ilan numarasını aşağıya yazıyorum.
İlan No: 440079523
Motosikletim rx3i evo. Tel jant olduğu için malum standart iç lastikli teker var. 100-120 km/h gibi süratlerde lastik patlarsa neler olur? Ne yapmam gerekir tavsiye verir misiniz? Tek bildiğim patlayan taraftaki freni kullanmamak. Gerçekten tubeless lastiğe göre çok riskli midir? Kaza yaptırır...