Arama sonuçlarınız

1. efemontana

Depodaki Delik-Çatlak Nasıl Kapatılır? (Resimli)

Bugün motorda benzin kalmadığını fark ettim. Yeniden benzin koyunca en alt birleşim noktasında iğne ucu kadar delik olduğunu ve damla damla kaçırdığını gördüm. Kaynakçıya mi yoksa radyatörcüye mi gitmeliyim? Ayrıca deponun içinde bu şekilde komple paslanma var, git gide buralardan delinmeye...
  2. efemontana

Kontak ve Kill Switch Kapalı Ama Stop Etmiyor

Jinlun 150 cc motosikletimin kontağını kapatıp anahtarı çıkartmama rağmen stop etmedi. Kill switch kapattım yine stop etmedi. En son buji piposunu sökerek stop ettirdim. Şimdi anahtar takılı olmamasına rağmen marşa basınca çalışıyor. Kontağı wd40 ile yağladım düzelmedi, yerinden çıkartıp...
  3. efemontana

(07 KN 932) Kayıp Plaka Buldum - Antalya Uncalı Bölgesinde

Sahibi buralardaysa bana ulaşabilir
  4. efemontana

Motosikleti Komple Boyamak

Merhaba, geçen hafta hurda kayıtlı bir tane cruiser motosiklet aldım. Boyası kötü durumda ve 1 hafta sonra komple boya yapacağım. Daha önce akçalı gibi spreyler kullanarak defalarca motosiklet parçası boyadım. İlk başlarda hezimete uğramış olsam da sonradan güzel iş çıkardığımı düşünüyorum...
  5. efemontana

N11 / 11.11 İndirimleri Ucuz Faydalı Motosiklet Ürünleri

Yoğunluktan siteye kolay kolay girilmese de uygun fiyatlı motosiklet ürünleri alanlar buradan link paylaşırsa herkese faydalı olabilir. Ben henüz göze çarpan bir şey göremedim, görürsem ekleyeceğim.
  6. efemontana

Amortisörde Bir Sıkıntı Var (Ustayı İkna Edemiyorum)

Merhaba forum ahalisi. Motorum 2016 model 19 bin km'de Mondial Rx3i Evo. Son 2-3 bin kilometredir önce arka amortisörde sonra ön amortisörlerde bir problem olduğunu sezmeye başlamıştım. Bu haftaki sürüşlerimde ise kesin bir şey olduğuna karar verdim fakat servis ustası inatla sorun yok diyor...
  7. efemontana

Gevşeyen, Ayarı Bozulan Ayna İçin Çözüm Arıyorum (Resimli)

Motosikletim 1 buçuk yaşında. Son 1 aydır aynalarımın ikisinin de ayarı çok kolay bozuluyor. Özellikle 100 km/h'dan sonra ve çukurlara girince. Servisin dediğine göre (!) sıcak-soğuk hava değişikliğinden olurmuş. Herhangi bir sıvı (wd40, badem yağı, cila vs) gelmiş olabilir diye bol bol köpüklü...
  8. efemontana

Ekipman Markalarının Okunuşları

Şu konuyu masaya yatırmanın vakti geldi bence. Herkesin ağzında şekil değiştiren marka isimleri var. Okunuşunu bilen bilmeyen kim varsa nasıl telaffuz ettiğini yazarsa doğrusunu buluruz sanırım. Ben aklıma gelen markaların duyduğum telaffuz şekillerini yazarak başlıyorum. -Nolan: Nalın, nolın...
  9. efemontana

Altın Elbiseli Adam'ın Motorları Satılmayacak (Umarım)

Gönderiyi paylaşan ve motorların satılmaması için emek veren kişi Barkın abinin kız arkadaşı. Umarım emeklerinin sonu istediği gibi olur. Sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum ve kendisine çok teşekkür ediyorum.
  10. efemontana

Amerika'nın Asfaltı Neden Çatlak

Ben henüz gitmedim. Tek Tabanca ve İki Teker gibi ABD'de vlog çeken kişileri takip ediyorum. Yollarda asfaltın her yerinde boylu boyunca çatlaklar var. Öyle belli bölgelerde de değil, cadde boyunca komple çatlak ve düz çizgi şeklinde izlerle dolu. Kışın yağan karın yapmış olduğu tahribat mı...
  11. efemontana

Fren Diskinin Yamulması ve Düzeltilmesi hk.

Motosikletimin ön frenini sıktığım zaman bir tutuyor bir bırakıyor, diskte eğrilik olduğu kuvvetle muhtemel. Hem çarpıntı yapıyor hem fren mesafesini uzatıyor. Asla sıcakken su tutmadım. Yıkamadan önce en az 1 saat beklerim. Neden yamulmuş olabilir? Düzeltilmesi sağlıksız diyorlar ama sizin...
  12. efemontana

Kask Kameralarımız Delil Oluşturur Mu?

İnternette araştırma yaptım fakat net bir bilgi bulamadım. Güvenlik kameraları ve boşanma davalarındakiler hariç hiç bir kayıt mahkemede kabul edilemez ve suç teşkil eder deniliyor. Kaza durumunda bu kameraların nasıl faydası dokunuyor bize? Polis, kaydı izleyip ona göre mi tutanak tutuyor? Bir...
  13. efemontana

Elektrikli Bisiklet Aküsü Motosiklete Takılır Mı?

Jel ve deep cycle olan elektrikli bisiklet aküsü motosiklette kullanılırsa ne gibi durumlar ortaya çıkar? 11-14 ah arası akü arıyorum ve 200 liradan aşağıya motosiklet aküsü yok. Doğal olarak Orbus-Yiğit-Mustang gibi markaların elektrikli bisiklet akükerine bakmaya başladım. Kullansam sıkıntı...
  14. efemontana

Düşük Km TVS NEO-X3İ CUP MOTOSİKLET

Çok yakın arkadaşımın motosikleti, kazası belası yok titiz kullandı. Ben motora kefilim. Düşünen olursa ilan numarasını aşağıya yazıyorum. İlan No: 440079523
  15. efemontana

Tubeless Olmayan Lastiğin Patlaması

Motosikletim rx3i evo. Tel jant olduğu için malum standart iç lastikli teker var. 100-120 km/h gibi süratlerde lastik patlarsa neler olur? Ne yapmam gerekir tavsiye verir misiniz? Tek bildiğim patlayan taraftaki freni kullanmamak. Gerçekten tubeless lastiğe göre çok riskli midir? Kaza yaptırır...
  16. efemontana

Lütfen EKİPMAN KULLANIN!

Bu gece yoğun bakımda hemşire olan bir arkadaşıma ziyarete gittim. Mutlu bir şekilde otururken hemşirelere telefon geldi ve yatış var hazırlanın denildi. 15 dk sonra 18 yaşında bir erkek bilinçsiz bir şekilde ağlayarak ve bağırarak içeriye alındı. Yanına gittiğimde omuriliğinin ve bacağının...
  17. efemontana

Şair Sigorta - Koru Mütüel

2016 rx3i motosikletime kasko yaptırmak için bir haftadır fiyat araştırıyorum. Yıllardır sigorta yaptırdığımız şirket Groupama firmasından 1165 lira liraya kasko buldu. Yaptırmayı düşünürken şair sigorta ile ilgili yazılar gördüm ve fiyat almak için başvurdum. Koru Mütüel diye bir sigorta...
  18. efemontana

Schuberth C3 Pro Glossy Black ve Cardo SRC Intercom

Kask small beden, 2 aydır kullanıyorum. Vizörde 2-3 tane görüşe engel olmayan çizik mevcut. Gövdede 2 tane belli belirsiz kılcal iz var. İçi dışı tertemiz durumda balaklavasız kullanmadım. Elden düşürme söz konusu değil tabiki de. Schuberth'in 1340 liralık orjinal intercom sistemi mevcut...
  19. efemontana

Schuberth C3 Pro İNTERCOM ACİL YARDIM LÜTFEN

Arkadaşlar kaskı bugün ikinci el olarak aldım. Sahibinin telefonuyla önceden eşleştiği için intercom açıldığı anda direk olarak bağlanıyor. Başka hiç bir telefon intercomu bluetooth üzerinden göremiyor. Sahibinin bağlantısını kesip kaskı eve getirmeme rağmen bağlanamıyorum. İntercom açma tuşuna...
  20. efemontana

Arka Disk Frenin Sıkışması ve Isınması Hakkında

Motosikletim 5000 km'de ve bugüne kadar balata değişimi yapılmadı. 2 gündür yolda giderken kısa bir süre sonra resmen arka fren yarı yarıya sıkıyor. Belli bir süre motor neredeyse gitmez hale geliyor ve durur vaziyetteyken ayaklarımla ittirerek hareket bile ettiremiyorum. Tahmin edersiniz ki...

Yeni mesajlar