eaglee06 kullanıcısının son içeriği

1. E

En İyi Scooter Yağı Nedir?

Merhaba arkadaşlar 150 Cc Scooterimin 1000 bakımı için yağ bakıyorum,scooterima koyabileceğim en iyi yağ nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Tekerinize taş değmesin
  2. E

Scooter Rodaj Yağından Sonra Hangi Yağ Koyulur?

Arkadaşlar motorum Kuba Nirvana(Nostalji ) 150 motor şuan 790 km oldu.Motosikletimin bakımını kendim yapacağım rodaj yağından sonra hangi marka model yağ koymamı öneririsiniz cevaplarınızı bekliyorum,şimididen teşekkürler ..
  3. E

Sis Lambası Aldım Usta Tesisatı Yakar Dedi

Arkadaşlar merhaba 12v 55 W halojen sis lambası aldım bunu motora bağlasam akü veya tesisat sıkıntı çıkarır mı?
  4. E

Ehliyet'in Çıkması Kaç Günü Bulur?

Arkadaşlar sıfırdan ehliyetin çıkması eğitim sınav vs kaç günü bulur?
  5. E

Scooter Gidon Yalpalaması Nasıl Çözülür?

Arkadaşlar motorumun (Kuba Nirvana Nostalji kasa) gidonu özellikle artçılı kullanımda düşük hızlarda bile yalpalıyor bunun çözümü nedir? Gidon topuzu alsam çözülür mü?
  6. E

Mt Revenge Serisi Nasıldır

Arkadaşlar 330 Tl gibi bir fiyatı var Mt revenge nasıldır tavsiye eder misiniz?
  7. E

Ankarada Uygun Fiyatlı Sürücü Kursu

Arkadaşlar Ankarada bildiğiniz uygun fiyatlı sürücü kursu var mı A2 ehliyet için.
  8. E

Sis Farı Muamması

Arkadaşlar merhaba,linkini aşşağıda koyduğum sis farını almayı düşünüyorum uzun zamandır,ama kimi arkadaşlar led al dedi kimileri bunu al dedi.Öncelikle led sis farı seçeneğini eledim, çünkü motorumla iyi bir kombinasyon olacağını düşünmüyorum.Şimdi size sorum şu bu sis farını alsam motora...
  9. E

Wiwi Ampul vs Philips Ampul

Arkadaşlar 2 ampül arasında kaldım sanırım benim mtorumdaki ampülün kısası var fakat uzunu yok o yüzden birini almayı düşünüyorum.Hangisi daha iyidir.İkisi aynı mıdır?Uzunu kısaları var mı? Bilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim . Linkler aşağıdadır. Wiwi...
  10. E

Krom Egzoz Uçları Hakkında

Merhaba arkadaşlar arabalara takılan krom egzoz uçları var biliyorsunuz, onun küçük versiyonunu buldum acaba motoruna uyar mı size sormak istedim ürün linkleri aşağıda ve motorun nostalji...
  11. E

Kapalı Kask m?Yarım Kask mı?

Arkadaşlar motorum nostalji sizce yarım kask mı almalıyım full face kask mı almalıyım
  12. E

Bu Sis Farı Motoruma Uyar mı?

Arkadaşlar merhaba motorum Kuba Nirvana 150 (Nostalji) bu sis farı motoruma akü gücü,voltajı vs uyar mı?Elektrik bilgim 0 oldugu için soruyorum teşekkürler.
  13. E

Plakasız Motora Sigorta Teklifi Almak

Arkadaşlar merhaba motoruma plaka çıkarmak istiyorum fakat çıkarmadan önce zorunlu trafik sigortası yaptırmam gerekiyor online teklif alabileceğim siteler var mı?Birde bu aşamada hangi sigorta şirketlerine bakmamı önerirsiniz.Teşekkürler
  14. E

Plastidip Boya Nasıldır?

Plastidip boya kullanan uygulayan var mı? Tavsiye eder misiniz cevaplarınızı bekliyorum
  15. E

Venom Mafsallı Dizlik Nasıldır?

Arkadaşlar iyi akşamlar.Bu ürünü kullanan var mı?Tavsiye eder misiniz? http://urun.n11.com/dizlik/venom-vn-07-mafsalli-dizlik-motosiklet-dizligi-P106707315

Yeni mesajlar