Bu Sis Farı Motoruma Uyar mı?

Arkadaşlar merhaba motorum Kuba Nirvana 150 (Nostalji) bu sis farı motoruma akü gücü,voltajı vs uyar mı?Elektrik bilgim 0 oldugu için soruyorum teşekkürler.

Motosikleti
BWS 100
Icinde 12 volt ampul var galiba. Uymasina uyar.
Ancak ampul halojen eski tip oldugu icin. Tuketimi fazla olacaktir. Watt onemli, asiri tuketim, akuden yiyebilir. Veya tesisatta problem yaratabilir. Konjektor veya alternatorde ariza cikarabilir. Bu konularda tam emin degilim.
Ancak tavsiyem led far kullanirsan cok daha dusuk tuketim olacagindan sistrmin kaldirmasi daha rahat olur. He, nostaljiye de led ampul yakisirmi onu bilemem. Yoksa cree u5 u7 ler falan guzel cihazlar. Bende kullaniyorum su an ki motosikletimde.

Yillar once 2 korna (araba kornasi gibi) takmistim seyhan 150 me, rolesiz molesiz dumduz baglanti yapti adam. Ondan sonra aku sarj olmamaya basladi, konjektor ariza yapti falan, bi dikis tutmadi. Ilk 1 aydan sonra zaten korna morna hak getire, calismaz olduydu korna da, guc yetmezliginden dolayi.

Daha bilgili arkadaslar gelir. Sana daha yardimci olabilirler.

Icinde 12 volt ampul var galiba. Uymasina uyar.
Ancak ampul halojen eski tip oldugu icin. Tuketimi fazla olacaktir. Watt onemli, asiri tuketim, akuden yiyebilir. Veya tesisatta problem yaratabilir. Konjektor veya alternatorde ariza cikarabilir. Bu konularda tam emin degilim.
Ancak tavsiyem led far kullanirsan cok daha dusuk tuketim olacagindan sistrmin kaldirmasi daha rahat olur. He, nostaljiye de led ampul yakisirmi onu bilemem. Yoksa cree u5 u7 ler falan guzel cihazlar. Bende kullaniyorum su an ki motosikletimde.

Yillar once 2 korna (araba kornasi gibi) takmistim seyhan 150 me, rolesiz molesiz dumduz baglanti yapti adam. Ondan sonra aku sarj olmamaya basladi, konjektor ariza yapti falan, bi dikis tutmadi. Ilk 1 aydan sonra zaten korna morna hak getire, calismaz olduydu korna da, guc yetmezliginden dolayi.

Daha bilgili arkadaslar gelir. Sana daha yardimci olabilirler.

Hocam bunu alsam içerisine led ampül taksam sorun olur mu peki aküyü zorlar mı

Led hiç bir zaman aküyü zorlamaz. Ancak buna uygun led ampul bulabilir misin emin değilim. Ya da olmadı power led monte edilebilinir mi. Tabi bunun için led driver da lazım. Valla benden söylemesi arkadaşın da dediği gibi cree u5 veya u7 al daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar