eacilingir kullanıcısının son içeriği

1. E

İlk uzun yol deneyimimi gerçekleştireceğim:)

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce mt25 almıştım. 3500km yi devirdik ufak tefek bi kaç düşmelerle:) cumartesi günü 450km lik bir yola çıkacağım ilk defa böyle uzun mesafe kullanacağım.Daha önce en fazla 100km falan yaptım bir sürüşte.Daha önce çok konu açılmış hepsini okudum biraz heyecanlıyım ben de...
  2. E

Motosiklet Gezisi :)

Tekrar merhaba arkadaşlar. 10 gün önce yamaha mt25 sahibi oldum belki forumda görmüşsünüzdür konu açmıştım, 500 km yapabildik şimdiye kadar bir kez de düştük :) Benim merak ettiğim internetten ve forumdan epey araştırdım bir şey bulamadım, benim İstanbul'da hiç motoru olan arkadaşım yok ve tek...
  3. E

HGS kartını nereye koyuyorsunuz?

Arkadaşlar merhabalar size bişeyler sormak istiyorum. Hgs kartını nereye koyuyorsunuz.Bugün geçtiğimde elimle tuttum fakat okumadı kaçak geçiş yazdı. Bir de kaçak geçişler bakiyemden mi düşüyor?
  4. E

İlk motorumu aldım MT25 eğitim tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Selam arkadaşlar daha önce bir konu açmıştım hatırlarsanız. Çarşamba günü aldım motorumu çok güzel bir his gerçekten. Yanından ayrılmak istemiyorum o derece seviyorum motorumu:) daha önce scooter kullanıyordum vitesli tecrübem yok. 2gündür kullanıyorum daha 30km yol yaptım, bir kaç kez kaydım bi...
  5. E

Yeni motor aldım önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım dün motorsiklet aldım yamaha mt25 ilk kez motor sahibi oluyorum ve bu konuda pek bilgiye ve tecrübeye sahip değilim. Plaka işlemleri falan yapılacak çarşamba günü motorum elime geçicek çok heycanlıyım:) öncelikle söylemek istediğiniz ve kesinlikle dikkat...