İlk uzun yol deneyimimi gerçekleştireceğim:)

Merhaba arkadaşlar 3 ay önce mt25 almıştım. 3500km yi devirdik ufak tefek bi kaç düşmelerle:) cumartesi günü 450km lik bir yola çıkacağım ilk defa böyle uzun mesafe kullanacağım.Daha önce en fazla 100km falan yaptım bir sürüşte.Daha önce çok konu açılmış hepsini okudum biraz heyecanlıyım ben de tekrar açmak istedim:) Aklıma takılan bir kaç şey var sizlere onları soracağım, deneyimlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Yolculuğum İstanbul Bartın'a olacak, 5 gün sonra geri döneceğim.İstanbul'dan Bolu Yeniçağ'a kadar otobanı yollanıcam.Oradan bolu üzerinden Bartın'a geçicem.Bolu civarında baya dik yollar var rakım epey artıyor.Motoru ne kadar sıklıkta dinlendirmem lazımdepo bitene kadar gideyim mi?En çok merak ettiğim şey bu.Bi tek sırt çantam var malum bagaj yok onuda artçı koltuguna bağlayacağım.Kıyafet olarak pantlon ve ayakkabım yok.Termal içlik ve kalın koy pantlon ve bot giymeyi düşünüyorum:) rüzgardan korunmak için başka ne yapabilirim.Pantlon ve bot şık durmadığı için almadım alsam biliyorum günlük hayatta kullanmıcam o yüzden almadım açıkcası.Bu arada o gün güzergah üzerinde hava güneşli ve 23 derece civarlarında.Şuan aklıma bir şey gelmiyor, önemli; yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar