- Konu Yazar
Arkadaşlar merhabalar size bişeyler sormak istiyorum. Hgs kartını nereye koyuyorsunuz.Bugün geçtiğimde elimle tuttum fakat okumadı kaçak geçiş yazdı. Bir de kaçak geçişler bakiyemden mi düşüyor?
ön cama yapıştırdım. hiç sekmedi her seferinde okuyor![]()
okumasada sorun değil plakadan düşer zaten merak etmeyin.
köprüler için sıkıntı yok amma ve lakin otoban gişelerinde geçmiş olsun. Girişte okutamazsanız en uzun mesafeyi plakanızdan düşer.
NC nin on bagaj elektrikli gidondan bir dugme ile acilabiliyor, yaklasirken basip dugmeye acip karti gosterip koyuyorum.
giriş ve çıkış yaptığınız yer belli olduğu için artık bu sorun neredeyse ortadan kalktı. haziranda xmax 400 ile adapazarına gittim üzerinde hgs yoktu ama plakaya kayıtlı vardı.Sistemden kontrol ettiğimde istanbul - adapazarı arasını almış ki normalde sizin dediğiniz gibi olsaydı ankara alıcaktı. Bu tabi %100 böyle olacak değil kontrol etmenizde fayda var.
giriş ve çıkış yaptığınız yer belli olduğu için artık bu sorun neredeyse ortadan kalktı. haziranda xmax 400 ile adapazarına gittim üzerinde hgs yoktu ama plakaya kayıtlı vardı.Sistemden kontrol ettiğimde istanbul - adapazarı arasını almış ki normalde sizin dediğiniz gibi olsaydı ankara alıcaktı. Bu tabi %100 böyle olacak değil kontrol etmenizde fayda var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
havamıda atarım diyorsun ön bagaj düğme falan :queen: