Dukars kullanıcısının son içeriği

1. D

Sigorta şirketlerinden Hasarlı motorsiklet

merhabalar aramızda muhakkak bilgisi olan vardır. kazalı motorsikletleri sigorta şirketinden almak için ne yapmak gerekir. yedi emin gibi otoparklar ile mi anlaşmak gerekir bilgisi olan arkadaşlar lütfen bilgi verebilir mi?
  2. D

Honda CBX 750

Merhabalar uzun süredir baktığım bir motorsiklet cbx 750 bu motorsikleti alıp cafe racing yapma düşüncesindeyim hem motorsikletle uğraşmayı sevdiğimden hemde elimi bu işlerde geliştirmek istememden dolayı. motorsiklet güç olarak çok iyi diye düşünüyorum. pekala gelelim soruma bu motorsikleti...
  3. D

2 ADAM 1 MOTORSİKLET 7 GÜNLÜK TÜRKİYE TURU.

Merhabalar şimdi sizlere 01.06.19 ile 07.06.19 tarihleri arasında cbr 250r ile yaptığımız türkiye turundan bahsetmek isterim. kamp kurarak geçirdiğimiz bu yedi gün yorucu ama yorucu olduğu kadar da keyifli geçti bu geziden kalanları sizlerle paylaşmak ve bu tarz gezi yapma düşüncesi olan...
  4. D

Cafe Racer Modifiye etme

merhabalar cafe racer motorsikletler son zamanlarda çok hoşuma gitmeye başladı bu motorsiklet tiplerinde marka önerebilecek olan varmıdır. uygun fiyata alıcağım ve istediğim şekilde görünüşünü düzenleyebileceğimgörsel buna benzer şekilde yapmak istiyorum https://hizliresim.com/0RQNPZ
  5. D

MOTOSİKLET İLE GEZERKEN KIZIN NUMARASINI ALDIM.

evet arkadaşlar geçtiğimiz günlerde ilerde hatırlayınca tebessüm edeceğim güzel bir anı yaşadım. motorsiklet sevgisi olan bir arkadaşımız ile trafikte tanıştım ve onunla beraber sonrasında motorsiklet sürme deneyimi yaşadım. izlemek isteyenler olursa linke buyrun...
  6. D

Bana bir aksiyon kamerası tavsiye et

Merhabalar :cherry: eken h6r ve hero3 aksiyon kameram var bunları motorsiklet sürerken kullanıyorum fakat rüzgar sesini çok alıyorlar ayrıca konuşma sesim neredeyse hiç yok gibi. video editlediğimde bunlar çok sorun oluyor çızıltılar geliyor sürekli. bu sorunları yaşamayacağım aksiyon kameraları...
  7. D

VİRAJLI YOL TAVSİYESİ

Merhabalar zx6-r motorsikletim ile zaman buldukca kavacık riva yolunu kullanıyorum ve orada sürüş yapıyorum genellikle fakat bu yolda 4 yol ağzı ve ek bağlantı yolları ile çok bölünüyor. kavacık riva yoluna benzer virajları bol asvaltı düzgün yol tavsiye edebilecek olan var mı?
  8. D

2'Cİ EL AKSİYON KAMERASI GO PRO HERO 3

merhabalar motorsiklette kullanmak için 2'ci el aldığımız go pro hero3 kamerası incelemesi yaptım umarım beğenirsiniz. yorumlarınızı bekliyorum. https://www.youtube.com/watch?v=5W8ntgm9yO8
  9. D

Merhabalar Ben Dukars

Merhabalar Ben uğur cıblak uzun zamandır motorsiklet kullanıyorum ve motorsiklet kullanmayı çok seviyorum bu doğrultuda motorsiklet anılarımı DUKARS adlı youtube kanalında paylaşmaya karar verdim. İlgisi olanların veya bana destek olmak isteyen arkaslarımız olurlar ise DUKARS kanalına bakmayı...

Yeni mesajlar