VİRAJLI YOL TAVSİYESİ

Merhabalar zx6-r motorsikletim ile zaman buldukca kavacık riva yolunu kullanıyorum ve orada sürüş yapıyorum genellikle fakat bu yolda 4 yol ağzı ve ek bağlantı yolları ile çok bölünüyor. kavacık riva yoluna benzer virajları bol asvaltı düzgün yol tavsiye edebilecek olan var mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kısa mesafe sürüşler için Şile-Teke yolu , orta mesafe sürüşler için Şile-Ağva yolu, uzun mesafeli sürüşler için Şile-Ağva-Kandıra-Kefken yolu. Aynı zamanda Riva'dan Şile'ye çıkarkenki Bozhane tarafı da güzel ama yer yer asfaltta sıkıntılar var.

Son düzenleme:
ZX 6 r ın var sıka sıka Tekirdağ a gidersin oradan uçmakdereye gidersin viraj yaparsın(bıkana kadar) akşama dönersin.

Az uzak,fazla bilinmeyen bir yol:Mengen-Eskipazar arası Çileklibel geçidi aklınızın bir köşesine yazın.

uçmakdereye diyen arkadaşlarım hiç hayvan sürülerine denk gelmedi sanıyorum :)

Teke yoluna gidersen büyükbaş bokuna denk gelme, hoş olmuyor.

Motosikleti
R25, CRF250L
Egeye yolunuz düşerse Aydın Çine virajlarına uğrayın

uçmak dereye gittim bu arada gerçekten manzarası muazzam fakat istanbul anadolu yakasında oturan birisi için çok uzak kalıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

şile kandıra kefken yolunda sürmüşlüğüm var kamyon ve mikserler çok fazla o yollarda en azından ben sürdüğüm zamanlarda öyleydi ve asfalt tozla kaplanıyor ama gerçekten orasıda güzel sürülecek zamanı ayarlarsak olabilir. teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

abi nere sıkıyorsun istanbulda otobanda sıkarken korkuyorum önume biri atlıcak diye 300le giderken doblo sol şeride atlıyor geliyor aklıma. https://www.youtube.com/watch?v=SMWrMIIRu2w hatırlatırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

evet bu arada 3 köprü yolundada fazlasıyla var kedi köpek neysede ineklere dikkat etmek gerekir. sosyal mesajımızıda verelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

tamam . teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar