Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ehliyet için herşeym hazırdı kursdan dosyamı felan aldım da. Doysa emniyete verilicekti. Şu kursdan aldığım sertifika vs. Olan dosyayı kaybettim. Şimdi o evrakların yenilerini nerden çıkartıcam ? evde biyerde ama .s bi türlü bulamadım. Bakmadığım yerde kalmadı sanırım yenisini...
Arkadaşlar Almanyadan gelen Bir işçimiz için marka model tarz vs. fark etmez 2 teker olsun yeter bi motosiklet arıyoruz. Adam motosikletçi olduğunu araba ehliyeti olmadığını söylüyor. Kiralama sözleşmesi vs. herşey yasalara uygun olarak düzenlenicek ücret gününde ve saatinde banka hesabına...
Arkadaşlar Almanyadan gelen Bir işçimiz için marka model tarz vs. fark etmez bi motosiklet arıyoruz. Adam motosikletçi olduğunu araba ehliyeti olmadığını söylüyor. Kiralama sözleşmesi vs. herşey yasalara uygun olarak düzenlenicek ücret gününde ve saatinde banka hesabına yatacaktır...
Arkadaşlar el yapımı bi Bugy yapmaya karar verdik arkadaşlarla atölyemde fakat, herşeyden önce Şu basit 2mm Profil borudan yapılan elektrik ark kaynağıyla birleştirmeye artık güvenmiyorum.. 2 hafta uğraştık yaptık şaseyi ama pek sağlam olduğu söylenemez sert çukurlarda birazda hız yaptığınızda...
Arkadaşlar uzun süredir aranızdan ayrıyım bi süre internet bağlantım yoktu.. Bugun geldi sağolsun :) Bu süre zarfında gidonum çatladı.. Tabi motoru çektim garaja mışıl mışıl uyuyo arkadaş..
U tipi gidonum var orjinal gidonu ( Ledow Cxm 250a ) Bunun yerine ne tür gidon taksam rahat ederm ? T...
Arkadaşlar bildğinz üzere lastiklerimle ve yol tutuşumla başım belada.. Son çare şu arka lastiği değiştirip kurtulmak. Fabrika ebatları,
130/90 R15 (T)
T'nin anlamı 190km/h'a kadar güvenli yol tutuşuymuş sözde.. 50km/h'la yolda tutamıyorum motoru :D
Şaka bi yana. Lastiği değiştirmeden olmucak...
Arkadaşlar bugun İstanbul yağmurluydu.. Motosikletmle eve gelirken ( Avcılar-Büyükçekmece ) Motorun arkası anormal bi şekilde kaymaya başladı.s Sabit hızda ilerliyorum 50-60km/h.. Sanki 120'yle gidiyomuş ve gazı sonuna kadar açmışım gibi arkası dans ediyodu yolda.. Yağmurda defalarca yola çıktım...
Virago 250nin fabrika verilerindeki lastik basıncını bilen var mı ? veya virago 250 kullanların lastik basıncları kaç psı ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------
Bu gece kimse yok mu forumda ya :/
Arkadaşlar motorla normal hızlarda yatarak viraja girince virajın ortasında arka lastikte hafif kayma oluyor çok aşırı bi kayma değil ama kaydığı belli.. Lastik kabak değil ama havasından tedirgin oluyorum.. Kontrol etmiyeli çok oldu hatta en son ne zaman kontrol ettim onu blie hatımıyorm...
Arkadaşlar, Bilindiği üzre Cruzerlar da arka teker çamurluğa yakın..
Benim amörtisörü'de birz fazla yumuşak yapmışlar 2 kişi binince en ufak çukurda bile çamurluk arka lastiğe deyiyor. Hatta arkadaki ağırsa gaza birden yüklenince yine deyiyor.. Buna arabalardaki gibi takoz koyma imkağanımız var...
Arkadaşlar geçenlerde internetten elcik sipariş etmiştim..
Bugun gelmiş elciklerim ama dikkatimi çeken bişey oldu sağ sol farkı yok yani sağdaki elcikte gaz için aparat felan yok Resimler'de daha iyi anlıyabilirsiniz..
Motorum şuan burada olmadığı için deneme imkağanım olmadı tabi ama yinede bi...
Motorumun orjinal standart bujisi;
'' NGK CR6HSA ''
Bunun iridyum olanının kodunu bulamadım.. Bi kaynağı olan veya bilen varsa yardımcı olabilir mi..
Motor şu virago 250'nin kopyası viragonun bujileriyle aynı. Sadece onun iridyum kodu gerekli
Teşekkürler..
Selamlar..
Bu sabah hava soğuktu istanbuldaa yerlerde biraz ıslaktı ama mecburiyetten yine motorla gidicektik işe..
Bindim üzerine garajdan çıkardım marşa bastım çalışmadı. Soğuktandır dedim jigleyi açtım bastım marş motoru çok güzel çeviriyor ama ateşleme yok.
Biraz zorladım marşı soğuktandır...
Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 25 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Akşam saatlerinde Şıh Efendi Bulvarı üzerinde Sezen Et kavşağında meydana gelen kazada, Adem Rıza Yavuz yönetimindeki motosiklet, yan şeritten gelen Fatih Aydın (25) yönetimindeki dolmuşa çarptı...